Recent Posts

Umjesto uz BiH himnu, Ivanića POZDRAVILI uz onu „Hej, Slaveni“

Umjesto uz BiH himnu, Ivanića POZDRAVILI uz onu „Hej, Slaveni“

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Magazin, Zabava” 24. 10. 2017. 05: 47- Umjesto uz BiH himnu, Ivanića POZDRAVILI uz onu „Hej, Slaveni“… Srpski član Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, učestvovao je u emisiji “Udru muški”, koja se emituje u programu TV1… ZALUD PRIJETI PONOR PAKLA“: Evo kako se Mladen Ivanić “postrojio” na himnu “Hej, Slaveni”…

Srpski član Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, učestvovao je u emisiji “Udru muški”, koja se emituje u programu TV1.

Iako je voditelj imao nameru da Ivanićev dolazak u emisiju najavi himnom BiH, došlo je do „male greške“, pa je član Predsedništva BiH u prvi momenat „pozdravljen“ uz himnu „Hej, Slaveni“.

– Himu puštamo zbog dolaska ovako visokog gosta– kazao je voditelj, koji je nakon nekoliko trenutaka tonca upozorio da je „fulao“.

Greška je ubrzo ispravljena, nakon čega je nastavljeno sa himnom BiH, a Ivanić je cjelo vreme ponosno stajao, s osmehom na licu….

Od ove sezone emisija “Udri muški“ sa Almirom Čehajićem Batkom emituje se u okviru jutarnjeg programa na TV1…

Ono što je predhodno na TV ekranu desilo je upozoreno da, “Posebnu i prepoznatljivu dimenziju emisiji daje humanost i otvorenost prema ljudima, njhovim problemima i svakodnevnici u kojoj živimo”…

“Udri muški” donosi nešto sasvim novo, zanimljivo, zabavno, brojne korisne informacije uz dobru muziku i želje za uspješan dan.

Jedan od gostiju protekle sedmice uživo u emisiji bio je član Predsjedništva BIH, a Batko ga je “zatekao“ intoniranjem himne bivše države – „Hej, Slaveni“.

Kako se Ivanić snašao pogledajte i u videu koji se vrti na mnogim TV stanicama…

Iako je voditelj imao nameru da Ivanićev dolazak u emisiju najavi himnom BiH, došlo je do „male greške“, pa je član Predsedništva BiH u prvi momenat „pozdravljen“ uz himnu „Hej, Slaveni“…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net