Recent Posts

MOSKVA: Napadnuta novinarka, poznata po kritiziranju Putina, uboli je nožem u vrat

MOSKVA: Napadnuta novinarka, poznata po kritiziranju Putina, uboli je nožem u vrat

MOSKVA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa, Magazin, Crna Hronika” 23. 09. 2017. 14: 32- MOSKVA: Napadnuta novinarka poznata po kritiziranju Putina, ubili je nožem u vrat… Napadnuta ruska novinarka poznata po kritiziranju Putina: Muškarac ju je ubo nožem u vrat…

Voditeljicu ruskog radija Eho Moskve, kritičnu spram Kremlja, napao je nožem nepoznati muškarac koji je ušao u redakciju, ali je naknadno priveden, kazao je glavni urednik te radiostanice.

Tatjana Felgengauer je hospitalizirana i nije u životnoj opasnosti…

– Tatjana Felgengauer (32) je hospitalizirana, rekli su nam da njezin život nije u opasnosti – istaknuo je Aleksej Venediktov.

Napadač se sukobio s čuvarom zgrade prije nego se popeo u prostorije radijske stanice, u središtu Moskve, i “ubo nožem u vrat voditeljicu Tatjanu Felgengauer”, po istom izvoru.

– Nemamo pojma ko je taj muškarac – kazao je Venediktov, ističući da ga je zaštitar radiostanice zaustavio i izručio policiji.

Radio Eho Moskve, prva slobodna stanica, otvorena 1990. prije pada sovjetskog režima, pod nadzorom je Gazproma od 2001, godinu nakon dolaska na vlast Vladimira Putina.

Radio Eho Moskve, prva slobodna postaja otvorena 1990. prije pada sovjetskog režima, pod nadzorom je plinske tvrtke Gazprom od 2001., godinu dana nakon dolaska na vlast Vladimira Putina.

Postaja je uspjela ostati dosad glavni ruski radio koji nudi nezavisna stajališta u medijskom okruženju u kojem su velike tv postaje pod nadzorom.

Stanica je uspjela ostati dosad glavni ruski radio koji nudi nezavisna stajališta u medijskom okruženju u kojem su velike TV stanice pod nadzorom…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net