Recent Posts

Gradonačelnik posetio osvajače Super kupa

Gradonačelnik Biševac je čestitao odbojkašima još jedanput, ne samo na rezultatima već i na načinu na koji ovaj sjajan sportski kolektiv predstavlja svoj grad.

Gradonačelnik posetio osvajače Super kupa

Osvajanjem Super kupa, drugog trofeja u istoriji kluba, Odbojkaški klub Novi Pazar nastavio je prošlogodišnji uspešan niz. Kapiten plavih Marko Božović istakao je da uspeh jeste značajan ali da ništa manje nije važna ni podrška koja stiže od strane gradonačelnika Nihata Biševca, nekada uspešnog sportiste i njegovih saradnika kao i vernih navijača .

Gradonačelnik Biševac je najbolji lokalni klub obišao u društvu Nihada Hasanovića, pomoćnika gradonačelnika i Esmira Muratovića, člana Gradskog veća, Emira Mehmedovica direktora Sportskog saveza i Enesa Pljakića direktora sportske dvorane Pendik .

„Momci su osvajači Kupa i Super kupa Srbije, što je najbolji rezultat našeg ekipnog sporta. Uz pojačanja a imajući u vidu dosadašnje rezultate vrlo je moguće da OK Novi Pazar bude osvajač ligaškog dela prvenstva“, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac čestitavši odbojkašima još jedanput, ne samo na rezultatima već i na načinu na koji ovaj sjajan sportski kolektiv predstavlja svoj grad.

Članovima OK Novi Pazar uz upućenu čestitku povogom najnovijeg uspeha, gradonačelnik Nihat Biševac simbolično je uručio vaučere.

Odeljenje za informisanje grada Novog Pazara-Jasmina Kruševljanin Bondžuković i  Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net