Recent Posts

HOROR: Pobjegli iz zatvora u Srbiji, došli u Crnu Goru, u Budvi na kupanju

HOROR: Pobjegli iz zatvora u Srbiji, došli u Crnu Goru, u Budvi na kupanje

BEOGRAD, BUDVA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 21. 10. 2017. 22: 22  HOROR: Pobjegli iz zatvora u Srbiji, došli u Crnu Goru u Budvu na kupanje… Pobjegli iz zatvora u Srbiji pa otišli u Budvu na kupanje: “Ovdje sam slobodan k’o galeb”…

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je srpske državljane Aleksandra Batu Nanasija (27) i Jovicu Romanovića, (28) koji su poslije bjekstva iz zatvora u Sremskoj Mitrovici došli u Crnu Goru.

Podgoričke mediji i portali, poput dnevnika Vijesti, pozivajući se na izvor blizak istrazi, pišu da obojica imaju podebele dosijee, a u Srbiji ih čeka odsluženje zatvorskih kazni od četiri i sedam godina. Terete se za dilanje droge, nedozvoljeno držanje oružja, teške krađe.

Nakon bjekstva iz mitrovačkog zatvora, srpska policija za njima nije raspisala potjernicu, a njih dvojica su, prije mjesec i po dana otišla na “odmor” u Budvu.

Ali, tamošnji inspektori protiv njih su podnijeli prekršajne prijave zbog ilegalnog boravka u Budvi, ali i zbog neposjedovanja ličnih dokumenata.

Poslije podnošenja te prijave, Nanasi i Romanović sprovedeni su sudiji za prekšaje koji im je odredio novčane kazne, kako to zakon i propisuje. Međutim, nisu imali novca da plate kazne pa su odmah upućeni na izdržavanje zatvorskih kazni od po 11 dana u spuškom zatvoru.

Interesantno je da dok su se u Budvi “odmarali” od zatvora u Sremskoj Mitrovici, bjegunci su stavljali svoje fotografije na društvene mreže. Tako je Nanasi, 17. septembra, kao profilnu sliku stavio svoju fotografiju, u kupaćem kostimu, pored mora, pišu pojedini dnevnici iz Beograda…

Pored slika sa plaže napisao je “neka puknu dušmani” i “ovdje sam slobodan k’o galeb mogu do sutra da me traže”…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net