Recent Posts

SARAJEVO: Muškarac se upucao u Hitnoj pomoći, preminuo u KCUS-u

SARAJEVO: Muškarac se upucao u Hitnoj pomoći, preminuo u KCUS-u

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika ” 18. 10. 2017. 00: 17 SARAJEVO: Muškarac se upucao u Hitnoj pomoći, preminuo u KCUS-u… Velika i prava drama odvijala se danas u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, gdje je stariji muškarac ispred laboratorijske službe pucao sebi iz pištolja u glavu…

Drama u Sarajevu: Muškarac se ubio u prostorijama Hitne pomoći… Na licu mjesta su pripadnici MUP-a KS, koji vrše uviđaj i dežurni tužilac…

Jedna osoba se ubila u prostorijama Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, potvrdili su za Oslobođenje u MUP-u KS-a.

Kako saznajemo, oko 16 sati ispred laboratorijske službe muškarac je iz pištolja pucao sebi u glavu. Davao je znakove života, te su ga službenici Hitne pomoći prevezli na KUM KCUS-a, no tamo je pod teškim povredama podlegao.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da su u 16.05 sati obaviješteni da je u prostorijama Hitne pomoći teško ranjen muškarac te da se najvjerovatnije radi o pokušaju samoubistva.

– Povrijeđeni je vozilom Hitne pomoći prevezen u Kliniku urgentne medicine KCUS-a, gdje je od zadobijenih povreda podlegao – kazali su nam u policiji.

Kako smo nezvanično saznali, riječ je o 78- godišnjem muškarcu iz Sarajeva, a razlozi zbog kojih se odlučio na ovaj očajnički čin nisu poznati.

Na licu mjesta su pripadnici MUP-a KS, koji vrše uviđaj i dežurni tužilac, nakon čega će biti više informacija.

Direktorica Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć KS Sena Softić- Taljanović za medije je kazala:

– Nepoznata muška osoba starije životne dobi pokušala je izvršiti samoubistvo pucnjem iz pištolja u glavu. Čovjek je sjeo na klupu ispred laboratorije i samo se začuo pucanj – kazala je i precizira da se radi o dijelu zgrade koji je najmanje frekventan.

Identitet stradalog, kao ni motiv još uvijek nisu poznati.

U toku je uviđaj na mjestu događaja, a obavljaju ga pripadnici MUP- KS i dežurni kantonalni tužilac.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net