Recent Posts

Jelena Karleuša, o Ivici Dačić kao “bucmastoj žabi”

Jelena Karleuša, o Ivici Dačić kao “bucmastoj žabi”

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Magazin, Estrada” 18. 10. 2017. 16: 59 Jelena Karleuša, o Ivici Dačić kao bucmastoj žabi… Nakon što je predsjednik Turske Redžep Erdogan posjetio Srbiju, Jelena Karleuša prokomentarisala je taj diplomatski događaj i priznala da joj je krivo što ona nije zapjevala na zabavi umjesto Ivice Dačića.

Popularna pjevačica kaže da je njen suprug Duško Tošić bio na ovom diplomatskoj zabavi i da je provod bio odličan, ali da ona, nažalost, nije bila pozvana…

– Krivo mi je. Ja bih bila jako dobra pred stranim medijima. Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna braća- rekla je ekstra popularna pjevačica, a na pitanje kako joj se dopala tačka našeg ministra vanjskih poslova Dačića, JK je imala zanimljiv odgovor.

– Šta je pjevao? „Osman- aga“? Ja sam negdje pročitala da je Dačić rekao da ga tjeraju da pjeva i da igra. Ima ona jedna balkanska izreka: „Teško žabu u vodu natjerati.“ Samo, ovo je jedna talentovana bucmasta žaba- rekla je mala od skandala kroz šalu.

Mnogi političari vole da se late mikrofona i zapjevaju. Prednjači ministar inostranih poslova Ivica Dačić koji koristi svaku priliku da pokaže svoje pjevačke umjeće. Doskora mu je omiljena pjesma bila “Miljacka” od Halida Bešlića, a nedavno je u grčkom ljetovalištu Paralija zapjevao i “Jorgovane”, hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina.

Veliki zaljubljenik u muziku je i Nenad Čanak, koji je završio i srednju muzičku školu, a svira gitaru. Tokom osamdesetih godina svirao je u bendu “Šta” po vojvođanskim kafanama. Komponovao je i muziku za mnoge radio- drame i filmove, a pjevao je i u duetu sa Jelenom Karleušom…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net