Recent Posts

HOROR U SAD: Petero ustrijeljenih u parku, sve škole zatvorene,napadač u bijegu

HOROR U SAD: Petero ustrijeljenih u parku, sve škole zatvorene, napadač u bijegu

Edgewood objavljeno u kategoriji “Vijesi- Globus-Crna Hronika” 18. 10. 2017. 18: 59 HOROR U SAD: Petero ustrijeljenih u parku, sve škole zatvorene, napadač u bijegu… po lokalnom rano ujutru petero ljudi ustrijeljeno je u poslovnom parku u Edgewoodu u američkoj saveznoj državi Maryland, javljaju američki mediji.

NOVA MASOVNA PUCNJAVA U SAD-u: U poslovnom parku upucano pet osoba, tri su preminule, napadač u bijegu…

Od petero ustrijeljenih osoba, tri su ubijene, a za napad je osumnjičen izvjesni Radeed Labeeb Prince (37), rekao je šerif okruga Harford Jeffrey Gahler.

Čini se da je svih pet žrtava radilo u građevinskoj firmi Advanced Granite Solutions u kojoj je i došlo do pucnjave, a navodno je i osumnjičeni počinitelj povezan s tom kompanijom, rekao je šerif Gahler.

Šerif je potvrdio da je osumnjičeni trenutno u bijegu, a navodno vozi crni automobil Acadia iza 2000. godine. Mjesto zločina udaljeno je oko 50 kilometara od Baltimorea, a snimke iz zraka pokazuju kako se tamo skupio veliki broj policijskih vozila. Na licu mjesta su i posebni agenti iz Agencije za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive kako bi pomogli službenicima lokalnog odjela šerifa.

Policija je potvrdila da je napadač u bijegu.

“Ako netko vidi osumnjičenog, on je naoružan i opasan”, poručio je šerif Gahler dodajući kako policija ne vjeruje da su u pucnjavu uključene i druge osobe.

U Edgewoodu je zbog pucnjave zatvoreno pet škola, a učenici su zadržani unutar zgrada, dok nitko drugi ne smije ući unutra osim policije a učenici su radi njihove sigurnosti zadržani unutar zgrada, javlja CNN.

http://iBalkan.net

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net