Recent Posts

Oliver Dragojević, prvi put pred publikom

Oliver Dragojević, prvi pred publikom

SPLIT– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Magazin- Kultura ” 17. 10. 2017. 12: 57- Oliver Dragojević, prvi pred publikom, poslije OTKRIVENE BOLESTI, sve prepuno emocija… OLIVER DRAGOJEVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OTKRIVENE BOLESTI: Pokazao da mu je opala kosa a publiku preplavio emocijama…

Oliver Dragojević (69) ispunio je svoje obećanje i pojavio se u Splitu na humanitarnom koncertu “Vjeruj u ljubav”. To je prvi put da se Oliver pojavio u javnosti od kako mu je dijagnostikovan tumor.

Kada je Oliver izašao na scenu, prepuna koncertna sala je ustala i aplauzom ga pozdravila, a on je zapjevao pesmu “Ključ života”.

Oliver je sinoć pjevao svoje najpopularnije numere, a u jednom trenutku našalio se na svoj račun.

“Meni je doktor rekao da moram da mislim na zdravlje pa ću zato skratiti”, rekao je publici i dobio ovacije. Pjevač je bio vidno ganut reakcijom publike tokom čitave večeri, pa im se u jednom trenutku obratio rečima: “Ako mi je ikada trebala pomoć onda je to večeras. S vama će to biti puno lakše.”

U dva i po sata, koliko je trajao koncert, publika je znala koliko je snage pjevaču trebalo za zapjeva jer je već započeo s hemoterapijama pa su svaku njegovu pjesmu nagradili velikim aplauzom.

U jednom trenutku, Oliver je skinuo kačket i pokazao da je zbog terapija ostao bez kose.

Popularni i harizmatični pjevač se nalazi na kućnoj njezi ali često odlazi i u bolnicu. Splićani ga viđaju kako strpljivo čeka svoj red, ne tzraži nikakve posebne tretmane iako je legendarni muzičar. O njemu se brine supruga Vesna i njihova djeca…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net