Recent Posts

SELMANOVIĆ UDARNIČKI NA RADNIČKI

SELMANOVIĆ UDARNIČKI NA RADNIČKI

Kadeti Novog Pazara su na svom terenu dočekali ekipu Radničkog iz Niša u utakmici izuzetno važnoj za obe ekipi u borbi za opstanak.Predposlednji Novi Pazar je u derbiju začelja dočekao u tom trenutku trinestoplasiranog Radničkog i izrešetao ga to što može.Šest golova u mreži golmana Ilića bilans je učinka napadača kadeta FK Novi Pazar. 

Radnički je dva puta priprjetio i dva puta pogodio što zahvaljući neodlučnosti odbrane domaćeg tima što golmanu Novog Pazara Staniću koji je pokazao dosta nesigurnosti na ovoj utakmici. Ispitivanje snaga trajalo je sve do 14. minuta kada je ekipu Novog Pazara u vodstvo doveo Džemil Selmanović preciznim udarcem sa desne strane.Samo šest minuta kasnije u listu strelaca se upisuje i Brunčević.

Počeo je nakon toga Radnički aktivnije da prijeti i u 36. minute Stojanović koristi jedan odbitak I nesigurnu intervenciju Stanića i loptu mu šalje iza ledja za smanjenje rezultata 2:1.Da fudbaleri domaćeg tima skoro bez briga odu na odmor pobrinuo se Rmuš u 39. Minute koji se poigrao sa odbranom Raničkog i tu svoju akciju krunisao lijepim golom.

U nastavku Radnički je padao sve dublje pokazujući nemoć i katastrofalno izdanje.Medjutim, uspjeli su nekako, opet po istom scenariju smušena odbrana i nesigurni golman, da pogodkom Velinova unesu neizvjesnot u ovaj meč.

Domaći su se fudbaleri trgli, stvorili nekoliko odličnih prilika i onda su u interval od deset minuta potpuno potopili Meraklije. U 71. minutu novajlija u timu Novog Pazara Lakušić pogodio je za 4:1. Uslijedila su dva velemajstorska šuta i gola najboljeg pojedinca ove utakmice Džemila Selmanovića. U 74. minute evrogol Selmanovića nakon što je lopta pomilovala prečku, sedam minuta kasnije novi projektil Selmanovića završava u mreži gostiju za konačnih 6:2. Nakon ove pobjede pomjerili su se sa predposlednje 15 pozicije na tabeli na 12. U narednom kolu kadeti Novog Pazara putuju u Jagodinu na meč protiv “ćurana” koji su u ovom kolu izgubili u Beogradu od Partizana rezultatom 3:0.

Za portal ibalkan.net iz  Novog Pazara– Fehim Feša Karišik

Foto- Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net