Recent Posts

PROPUŠTENE PRILIKE ODVELE U PORAZ

İmali su dosta povoljnih prilika fudbaleri Sandžaka, bili su agilniji, diktirali tempo igre ali su gosti iskusno vrebali i iz opasnih kontri završavali posao.

SPORT VIJESTI – fudbal FC Sandžak- PROPUŠTENE PRILIKE ODVELE U PORAZ

Fudbalski klub Sandžak koji se takmiči u Verbandsligi Hessen Süd nakon sjanog izdanja i pobjede na gostovanju rezultatom 3:1 protiv domaćeg SG Bruchköbela, u okviru XIII kola, u neizvjesnoj i dokraja uzbudljivoj utakmici, na svom su terenu izgubili u derbiju kola od trenutno trećeplasirane ekipe na tabeli Hanauer FC rezultatom 3:2.

No, imali su dosta povoljnih prilika fudbaleri Sandžaka, bili su agilniji, diktirali tempo igre ali su gosti iskusno vrebali i iz opasnih kontri završavali posao.

Trenutno je ekipa FC Sandžak peta na tabeli sa 20 osvojenih bodova i u narednom kolu putuje kao gost na duel preposlednjoj na tabeli ekipi FC Viktoria Urberach.

Poznato je da ekipa FC Sandžak u svojim redovima oduvijek ima fudbalere sa našeg podneblja. Tako da sa veliki uspjehom za ovu ekipu nastupaju nekada golgeter Novog Pazara i Jošanice Dino Caković koji je u dosadašnjem toku prvenstva postigao 3 gola, zatim neumorni Semir Sadović, vrlo dobri i agilni Adnan Djerlek, stameni Fatmir Omerović i Almir Derdemez.

Za portal ibalkan.net pripremili– Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net