Recent Posts

ČUDO NE VIĐENO: “Seksi otok” tura koja nudi prostitutke, alkohol…

ČUDO NE VIĐENO: “Seksi otok” tura koja nudi prostitutke, alkohol…

BOGOTA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Magazin-Zabava- Putovanja ” 16. 10. 2017. 08: 12-ČUDO NE VIĐENO: “Seksi otok” tura nudi prostitutke, alkohol… Kolumbijska agencija ,,Good Girls Company” nudi svojim klijentima četvorodnevno iskustvo luksuznog seks turizma na privatnom otoku u Kolumbiji. Pogledajte šta paket ponuda za kontroverznu turu “Seks otok” podrazumjeva i zašto je izazvala negativnu reakciju dijela javnosti….
 
Turističke agencije se često utrkuju koja će putnicima ponuditi originalnije, luksuznije i kreativnije iskustvo putovanja. Međutim, ovakve ponude svjetskih agencija često balansiraju na granici bizarnosti, što pokazuje nova tura u Kolumbiji.
 
,,Good Girls Sex Resort”, nekada javna kuća koja se specijalizovala za povezivanje s tržištem luksuznih turističkih putovanja koja, između ostalog, nude i seks sa lokalnim prostitutkama, sada nudi samostalni paket usluga.
 
Od 24. do 27. novembra ove godine održaće se ,,The Love Island Sex Vacation”, tura koja putnicima nudi neograničene količine alkohola i seksualnih usluga, a tokom četvorodnevnog ,,putovanja” odobrava se i korišćenje droge. Osim navedenog, u cijenu paketa uključena je i hrana, velike žurke na jahtama i dvadesetčetvoročasovna asistencija na engleskom i španskom jeziku.
 
Lokalne vlasti su djelovale i uklonjen je promotivni video, u kome se vidi muškarac koji se ukrcava na luksuznu jahtu, uslužuje ga mnoštvo djevojaka u bikinijima, koje ga u drugom dijelu klipa dodiruju u velikoj spavaćoj sobi u sugestivnom oblaku dima.
 
Pored uklanjanja promotivnog videa, lokalne vlasti rade na tome da zaustave održavanje ovog događaja (planirano je da se na jahtu ukrca 30 putnika), a strani mediji javljaju da je moguće deportovanje putnika koji dolaze radi ovoga. Iako je prostitucija legalna u Južnoj Americi, podvođenje i seks turizam su strogo zabranjeni zakonom, a promovisanje prostitucije na ovaj način posmatra se kao produžena ruka zabranjenih aktivnosti.
 
Mnogi se takođe pitaju da li su sve djevojke tu svojom voljom ili su žrtve trgovine ljudima. Žene u Kolumbiji čine 88 procenata žrtava trgovine ljudima, i one uglavnom završavaju u prisilnoj prostituciji…

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net