Recent Posts

SARAJEVO: Policija prekinula nastup Seke Aleksić u klubu “My FACE”

SARAJEVO: Policija prekinula nastup Seke Aleksić u klubu “My FACE”

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Zabava, Estrada, Crna Hronika” 14. 10. 2017. 10: 12- SARAJEVO: Policija prekinula nastup Seke Aleksić u klubu “My FACE”… Sarajevskoj policiji sinoć je nepoznata osoba putem telefona prijavila da je u klubu “My FACE” na Vilsonovom šetalištu nalazi bomba…

Dojava o bombi prekinula nastup Seke Aleksić u Sarajevu… KDZ- pregledom klubu “My FACE” utvrđeno da je u pitanju bila lažna dojava

Sarajevskoj policiji sinoć je nepoznata osoba putem telefona prijavila da je u klubu “My FACE” na Vilsonovom šetalištu postavljena bomba.

– Dojava je upućena u 23.15 sati, potvrdili su nam iz MUP-a Kantona Sarajevo, te istakli da su odmah na mjesto događaja odmah upućeni policija i Hitna pomoć.

Uposlenici i gosti su evakuisani te je izvršen KDZ- pregled kojim je utvrđeno da je u pitanju bila lažna dojava. Rad na otkrivanju osobe koja je uputila lažnu dojavu je u toku.

U petak navečer je, kako saznajemo, nastupala srbijanska pjevačica Seka Aleksić čiji je koncert, zbog dojave, prekinut.

Seka Aleksić se na svom Instagram profilu zahvalila Saralijama na odličnoj atmosferi, a kako je bilo na koncetru pogledajte u videu.

U to vrijeme u klubu je, kako saznajemo, nastupala srbijanska pjevačica Seka Aleksić, a nakon pristigle dojave svi posjetitelji i uposlenici su evakuirani.

– Obavljenim KDZ- pregledom, utvrđeno je da je riječ o lažnoj dojavi – kazali su nam u policiji.

Policija radi na otkrivanju osobe koja je uputila lažnu dojavu.

Nastup Seke Aleksić na kraju je ipak održan, a pjevačica se putem svog Facebooka zahvalila Sarajlijama…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net