Recent Posts

UŽAS: Prevrnuo se autobus pun djece, stradao vozač, osmero prebačeno na kliniku

UŽAS: Prevrnuo se autobus pun djece, stradao vozač, osmero prebačeno na kliniku

ZAGREB, SLAVONSKI BROD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 12. 10. 2017. 13: 52- Prevrnuo se autobus pun djece, stradao vozač, osmero prebačeno na kliniku… Autobus pun djece sletio je s puta i prevrnuo se u mjestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda, javljaju regionalni mediji u tom djelu Hrvatske…

Vozaču automobila je, prema svjedočenju jedne učiteljice, pukla guma na vozilu pa je skrenuo u suprotnu traku i tom prilikom se sudrio sa školskim autobusom, koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60- tak dece koji su išli na pozorišnu predstavu u Slavonki Brod…

Iz policije su oko 12 sati objavili priopćenje u kojem kažu da nitko od djece nije ozlijeđen.

“Danas, oko 10:45, na regionalnoj cesti 4202 između Vranovaca i Trnjana, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i autobus koji se prevozio djecu.

Prema informacijama kojima do sada raspolažemo u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač osobnog automobila, dok od djece nitko nije ozlijeđen.

Saobraćaj je zatvoren za sav promet te ga policijski službenici preusmjeravaju na obilazne pravce”, priopćili su iz policije.

ako se navodi do nesreće je došlo zbog sudara autobusa i automobila.

Lokalni mediji javljaju da je poginuo vozač automobila a da su u sudaru neka dJeca zadobila hematome, ali da nema teže povređenih.

Osmero djece je prebačeno na kliniku u Slavonskom Brodu dok je ostale autobus odvezao u Osnovnu školu Vranovci gdje im se pruža psihološka pomoć, javlja  potral 24sata.

Autobus je, zbog siline udara, sleteo s puta i prevrnuo se na stranu,” kazao je za medije Stjepan Kukura, porptarol Brodsko-posavske policijske uprave.

Na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net