Recent Posts

BIZARNA SMRT U CELJU: Bjesni ovan usmrtio vlasnicu farme

BIZARNA SMRT U CELJU: Bjesni ovan usmrtio vlasnicu farme

CELJE– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Magazin- Crna Hronika” 12. 10. 2017. 08: 52- SLOVENIJA BIZARNA SMRT U CELJU: Bjesni ovan usmrtio vlasnicu farme.. Vlasnicu manjeg poljoprivrednog dobra u selu Kozji vrh blizu slovenskog Dravograda teško je ozlijedio razjareni ovan, a žrtva je nekoliko sati kasnije umrla u bolnici u Mariboru unatoč hitnoj intervenciji…

Preminula u bolnici: Vlasnicu farme je napao razjareni ovan… BIZARNA SMRT je da je Ovan je preskočio ogradu tora s ovcama, napao ženu i teško je ranio rogovima.

Ovan je preskočio ogradu tora s ovcama, napao ženu i teško je ranio rogovima… vlasnicu manjeg poljoprivrednog gospodarstva u selu Kozji vrh blizu slovenskoga Dravograda teško je ozlijedio razjareni ovan, a žrtva je nekoliko sati kasnije umrla u bolnici u Mariboru unatoč hitnoj intervenciji.

Zbog teških ozljeda glave i prijeloma više rebara unesrećena je helikopterom prebačena u bolnicu u Mariboru, gdje je nekoliko sati kasnije preminula unatoč pravovremenoj liječničkoj intervenciji.

Glasnogovornik celjske policije Peter Pungartnik kazao je u utorak da se nesreća dogodila oko devet sati ujutro.

Ono što je provjereno je da je ovan preskočio ogradu tora s ovcama, napao ženu i teško je ranio rogovima. Njen unuk odmah je pozvao pomoć, nakon čega su joj ljekari na mjestu događaja pružili prvu pomoć i onda je prevezli u lokalni dom zdravlja.

Teške povreda glave i preloma više rebara i pored intervencije unesrećena je helikopterom prebačena u bolnicu u Mariboru, gdje je nekoliko sati kasnije preminula unatoč pravovremenoj ljekarskoj intervenciji.

Navodno je ovan i ranije napadao nesretnu ženu, pa je veterinarska služba zbog opasnosti za ljude predložila njegovo uspavljivanje, prenose slovenski mediji…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net