Recent Posts

BALKAN, JUTRO TMURNO SA SLABOM KIŠOM: Tokom dana suho i do 21 C

BALKAN, JUTRO TMURNO SA SLABOM KIŠOM: Tokom dana suho i do 21 C

SARAJEVO:– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 10. 10. 2017. 07: 42- BALKAN, JUTRO TMURNO SA SLABOM KIŠOM: Tokom dana suho i do 21 C… U BiH će ujutro po kotlinama i visoravnima biti magle, a tokom dana umjereno oblačno, u većini mjesta suho, saopštio je BIHAMK hidromeotoroloki zavod u Sarajevu…

Na sjeveru, zapadu i u planinskim predjelima Bosne, Srbije i Crne Gore, ponegdje će padati slaba kiša. Na jugu i jugoistoku će biti pretežno sunčano, a od sredine dana razvedriće se i na sjeveru.

Vjetar će biti slab, promjenljiv. Najniža temperatura od 3 do 9 stepeni, najviša od 15 do 21 stepena Celzijusa.

U utorak, 10.10.2017., pretežno oblačno vrijeme se očekuje u Krajini i zapadnim područjima Bosne. Na krajnjem sjeveru zemlje u jutarnjim satima prolazno može pasti malo kiše. U centralnim i istočnim područjima prije podne po kotlinama sa maglom. U poslijepodnevnim satima u Krajini, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne se očekuju lokalni pljuskovi. U Hercegovini veći dio dana sunčano. Vjetar slab, većinom južnog i jugozapadnog smjera. Na sjeveru Bosne vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, na jugu do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14°C i 19°C, na jugu zemlje do 22°C.

U srijedu, 11.10.2017., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne ujutro će po kotlinama biti magle. Vjetar slab, većinom južnog i jugozapadnog smjera. Na sjeveru Bosne vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17°C i 22°C.

U četvrtak, 12.10.2017., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 8°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17°C i 22°C.

U Sarajevu će danas biti umjereno oblačno, ujutro i prije podne slaba kiša. Popodne razvedravanje. Vjetar slab, promjenljiv. Najniža temperatura 9, a najviša dnevna 18 stepeni Celzijusa…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net