Recent Posts

Odbojkaši Pazara na krilima publike do Super kupa

Odbojkaši Pazara na krilima publike do Super kupa

Odbojkaška euforija lagano osvaja Novi Pazar. Naravno, ona je uprkos činjenici da je Novi Pazar domaćin Super kupa Srbije, zbog posjete predsjednika Turske Redžepa Taipa Erdogana Srbiji i Novom Pazaru, malo potisnuta u drugi plan, no pripreme su uveliko u toku i u dvorani Pendik se u četvrtak od 18 časova očekuje odbojkaški spektakl u sedmom izdanju odigravanja Super kupa Srbije za odbojkaše.

Da li će Novi Pazar razbiti monotoniju dosadašnjih turnira i biti treća ekipa koja će pored Vojvodine NS seme i Crvene Zvezde osvojiti titulu šampiona videćemo u četvrtak veče u Pendiku.

Tek izabranici Hamze Zatrića se spremaju za ovaj meč koji je već sam po sebi još jedna sjajna stranica za istoriju odbojkaškog kluba Novi Pazar.

Prilika je ovo i da pozovemo navijače da do poslednjeg sjedišta ispune tribine dvorane Pendik da bodrimo odbojkaše koji su nam u poslednje tri godine donijeli toliko radosti i neke od najboljih rezultata u istoriji novopazarskog sporta, prilika da ih svojim navijanjem možda ponesemo do najvećeg uspjeha i osvajanja Super kupa.

Dakle, ostaje nam da nakon meča 12. Oktobra u dvorani Pendik sa početkomu 18 časova vidimo da li OK Novi Pazar ima snage za nove, velike, istorijske uspjehe. U dosad šest odigranih finala Super Kupa, Crvena Zvezda je ponijela titulu pet puta dok je Vojvodina NS Seme ovu titulu osvojila 2015. godine. Biće ovo odbojkaški spektakl koji će II program RTS uživo prenositi iz Novog Pazara.

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst  i Fotografije Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net