Recent Posts

Izjava gradonačelnika Biševca povodom posete predsednika Turske Novom Pazaru

Nadamo se da je ova poseta signal svima da je Novi Pazar most prijateljstva izmedju Srbije i Turske i u tom pogledu mi smo izuzetno zahvalni gospodinu Erdoanu…

Izjava gradonačelnika Biševca povodom posete predsednika Turske Novom Pazaru

 Izjava

Veoma nas raduje predstojeća poseta predsednika Republike Turske Redžep Taipa Erdoana i predsednika Republike Srbije Aleksandar Vučića našem gradu. Nas Bošnjake sa Turskom vežu istorijske, porodične i emotivne veze. Nadamo se da je ova poseta signal svima da je Novi Pazar most prijateljstva izmedju Srbije i Turske i u tom pogledu mi smo izuzetno zahvalni gospodinu Erdoanu na pažnju koju nam poklanja ovom posetom.

Naš grad već ima nekoliko pripremljenih projekata koji će se realizovati uz podrušku RepublikeTurske. Pre svega reč je o izgradnji dva mosta i dve ulice u centru grada koje će u mnogome pomoći da se razreši saobraćajna gužva. Osim toga planirano je da se izgradi novo obdanište koje će udvostručiti kapacitete vrtića Mladost i obezbediti najsavremenije uslove za našu decu. Takodje, počeće i rekonstrukcija Isabegovog Hamama i dela stare čaršije.

Gradonačelnik  Nihat Biševac

Odeljenje za informisanje grada Novog Pazara-Jasmina Kruševljanin Bondžuković i  Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net