Recent Posts

Estrada i vikend tračevi u regionu

Estrada i vikend tračevi u regionu

ISTANBUL,BEOGRAD, SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Magazin, Zabava” 08. 10. 2017. 10: 32 Estrada i vikend tračevi u regionu… Poslije bolnog poraza mole navijače da ih podrže… Lukas priznao: Bio sam u vezi sa… Andrija Milošević o najtežim danima: Često sam u životu bio gladan…

Estrada i vikend tračevi u regionu…

Poslije bolnog poraza mole navijače da ih podrže…

Samo trijumf u poslednjih 90 minuta fudbalere iz Srbije na Svjetsko prvenstvo sledećeg ljeta. Ivanović: To nije bila Srbija kakvu želi da vidi publika…

KAŽU da nema većeg straha nego straha od pobjede. Čudna je to neka fobija koja se useli od čovjeka kada je nadomak cilja, na pedalj od svoje najveće želje. Slično je i sa fudbalskom reprezentacijom Srbije, koja je u petak uveče u Beču izgubila utakmicu od Austrije (3:2), a ispred sebe je imala rivala koji je igrao kao da on ima šansu za plasman na Mundijal u Rusiji…

Slavoljub Muslin i njegovi izabranici su propustili idealnu priliku da već u petak na lijepom plavom Dunavu ovjere plasman na Svetsko prvenstvo. Moraće to da učine u ponedeljak uveče nešto nizvodno, u Beogradu, protiv Gruzije (20.45). U Beču je inače sve nekako bilo nizvodno, pa je tako bukvalno niz vodu bačena mogućnost da se u glavnom gradu Austrije proslavi odlazak na takmičenje na koje nas nema od 2010. godine. Još malo o strahovima…

Lukas priznao: Bio sam u vezi sa… 

Folker Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas nedavno je priznao da je bio u emotivnoj vezi sa tragično preminulom pjevačicom koleginicom Ksenijom Pajčin. Oni su nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima, a pjevač se i danas često sjeti Ksenije.

Aca Lukas pre nekoliko nedelja otvorio dušu i priznao da je bio u vezi sa koleginicom Ksenijom Pajčin i tako potvrdio glasine koje su o njemu i tragično preminuloj pjevačici kružile prije više od deset godina.

Bio sam sa Ksenijom 7- 8 mjeseci, to svi znaju. Evo, konačno priznajem. Ona je bila divna osoba, mnogo sam je volio.

– Ksenija i ja se nikada nismo rastali, mi smo bili prije svega prijatelji, i onda se sve spontatno okončalo. Toliko mi je žao te djevojke, ona je bila prije svega sjajna osoba, pravi drug, sve ostalo nije bitno- rekao nam je Aca Lukas i dodao:

Aca Lukas i Ksenija Pajčin su bili u vezi nakon što se pjevač razveo od prve supruge.

Kako su prije više od deset godina spekulisali mediji, Lukas i Ksenija su se kad nisu nastupali često mogli vidjeti kako obilaze beogradske splavove, gdje su lumpovali do zore.

Ipak, niko od njih tada nije potvrdio da su u ljubavnoj vezi, sve dok Lukas nije progovorio…

Andrija Milošević o najtežim danima: Često sam u životu bio gladan…

Jednog od trenutno najtraženijih glumaca na našim prostorima Andriju Miloševića uvijek možete videti s osmjehom na licu, ali kaže da se dešava da često zna da zaplače.

Zvijezda humoristične serije “Andrija i Anđelka” najčešće plače nad tužnim ljudskim sudbinama, ali i na romantičan film.

“Zašto ne bih plakao? Ne stidim se toga. Iskreno, u eri mačomanije, kada su ljudi toliko otuđeni jedni od drugih uopšte se ne bave osjećanjima već isključivo nekom agresivnom golotinjom, imam potrebu da kažem- naravno da plačem”, kaže glumac.

Glumom je počeo da se bavi sa svega sedamnaest godina. U intervjuu nam je otkrio koliko mu je zapravo bio težak život kada se iz rodnog Nikšića uputio na studije glume na Cetinje, gdje je u studentskom domu u, kako je znao da kaže, “najsmrdljivijoj sobi” cijelog doma proveo najlepše dane svoje mladost, a nakon toga se zaputio u Beograd…

U intervjuu je izjavio i da je imao teške periode u mladosti kada nije imao mnogo novca. Naime, kao mladog glumca, Svetozar Cvetković ga je pozvao da dođe u Beograd i da rade zajedno na jednoj predstavi.
– Pozorište mi je unajmilo stan, kupili su mi escajg, tanjire, sve što treba za domaćinstvo, jer tada to nisam mogao da priuštim. Beskrajno sam im zahvalan i danas. Bio sam jako gladan i to mi je puno pomoglo u životu.

Zahvaljujući tim situacijama danas mnogo bolje znam cijeniti određene stvari u životu. Hrana usporava mozak”, rekao je Milošević. Neki od najtežih trenutaka u njegovom životu bila je bolest njegove majke i smrt oca.

– Jedan od najtežih trenutaka bila mi je mamina dijaliza i poslije je imala transplantaciju bubrega. To je meni lično bio jedan od najtužnijih, najtežih trenutka u životu. Međutim, ona je to pobjedila. Sada je u sve u najboljem redu. Otac mi je preminuo i to je isto jako težak period za mene, ali opet morao sam da idem dalje…

Estrada i vikend tračevi u regionu…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net