Recent Posts

Drama u parku, muškarac na drvetu, pokušao samoubistvo

Drama u parku, muškarac na drvetu, pokušao samoubistvo

TESLIĆ:– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 04. 10. 2017. 22: 32-  Drama u parku, muškarac na drvetu, pokušao samoubistvo… Drama u gradskom parku još traje: Muškarac i dalje na drvetu, ranije pokušavao samoubistvo…

Tridesetdvogodišnju muškarac u Tesliću prijeti da će se objesiti o drvo u gradskom parku, a na mjestu događaja su policijske ekipe i pregovarački timovi.

Kako je potvrđeno medijima u Policijskoj upravi Doboj, policiji u Tesliću je oko 14.30 sati prijavljeno da se na drvetu u gradskom parku nalazi muškarac koji prijeti samoubistvom.

Odmah nakon prijave, na mjesto događaja upućeni su policajci Policijske stanice Teslić, pregovarački tim Policijske uprave Doboj, vatrogasci, Hitna pomoć, uposlenici Centra za mentalno zdravlje, kao i Centra za socijalni rad.

Policija je osigurala mjesto događaja i zabranila pristup, a pregovarački tim još uvijek pregovara sa 32-godišnjakom.

Drama u teslićkom gradskom parku, gdje 32- godišnji muškarac prijeti da će se objesiti o drvo na koje se popeo u poslijepodnevnim satima, i dalje traje.

Kako saznajemo, radi se o Eldinu H. iz Teslića. On je, prema tvrdnjama mještana, poznat po krađama i ranije je služio zatvorsku kaznu.

Navodno je ovaj 32-godišnjak i prije ovoga pokušavao suicid, zbog čega je, kako tvrde njegovi poznanici, liječen na neuropsihijatriji.

Pregovarački tim Policijske uprave Doboj i dalje pregovara sa muškarcem kako bi ga naveli da siđe sa drveta, te ga spriječili u njegovim suicidnim namjerama.

Cijela drama započela je još oko 14.30 sati, kada je Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da se muškarac popeo na drvo i prijeti da će počiniti samoubistvo.

Odmah nakon prijave, na mjesto događaja upućeni su policajci Policijske stanice Teslić, pregovarački tim Policijske uprave Doboj, vatrogasci, Hitna pomoć, uposlenici Centra za mentalno zdravlje, kao i Centra za socijalni rad.

Policija je osigurala mjesto događaja i zabranila pristup…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net