Recent Posts

STRAŠNA NESREĆA: Autobus pregazio dvoje ljudi, stradali na licu mjesta

STRAŠNA NESREĆA: Autobus pregazio dvoje ljudi, stradali na licu mjesta

DUBROVNIK– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 02. 10. 2017. 00: 32- STRAŠNA NESREĆA: Autobus pregazio dvoje ljudi, stradali na licu mjesta… HOROR: Autobus pregazio dvoje ljudi, poginuli na licu mjesta… Stravična nesreća kod Dubrovnika: Autobus pregazio dvoje ljudi, poginuli na mjestu…

STRAŠNA NESREĆA KOD DUBROVNIKA Autobus naparkiralištu vozio u rikverc i pregazio dvoje ljudi, na mjestu su poginuli: ‘Vozač ih nije vidio’…

Uslijed udara, oboje stranih državljana smrtno je stradalo. Okolnosti nesreće utvrdit će očevid koji je vodio državni odvjetnik.

Nesreća se oko 12.30 sati dogodila na polupraznom parkiralištu nedaleko od lokalnog restorana, a nesretni Amerikanci, 68-godišnji muškarac i 71- godišnja žena, od težine ozljeda preminuli su na mjestu nezgode, koje je odmah ograđeno trakom radi provođenja očevida.

Vozač je na parkiralištu vozio u rikverc i, čini se, nije vidio ljude koji su se nalazili iza njega…

Sama prometna nesreća dogodila se u nedjelju u 12.40 sati na parkingu ispred Konavoskih dvora kod Dubrovnika, a tom prilikom poginule su dvije osobe.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako se nesreća dogodila kad je autobus na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Ljutoj udario dvije osobe koje su od zadobivenih ozljeda preminule.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, turistički autobus dubrovačkih registarskih oznaka pregazio je dvoje pješaka i usmrtio ih.

Autobus je navodno pregazio muškarca i ženu, strane turiste, vozeći unatrag, piše… Vozač je na parkingu vozio u rikverc i, čini se, nije vidio ljude koji su se nalazili iza njega.

Uslijed udara, oboje stranih državljana smrtno je stradalo. Okolnosti nesreće bit će poznate nakon završetka uviđaja koji vodi državni tužilac.

Na intervenciju su upućene hitne službe…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net