SRAMOTA: Samo jedan gledalac na projekciji filma u čast Ljubiše Samardžića - iBalkan.net ::: Vaše pravo! Vaš portal | iBalkan.net ::: Vaše pravo! Vaš portal ibalkan,

SRAMOTA: Samo jedan gledalac na projekciji filma u čast Ljubiše Samardžića

Projekcija filma u čast nedavno preminulog glumca Ljubiše Samardžića, koja je upriličena  u Jugoslovenskoj kinoteci, zamalo je otkazana jer se pojavila samo jedna osoba, piše B92. Prema saznanjima ovog portala, film je na kraju ipak prikazan.

SRAMOTA: Samo jedan gledalac na projekciji filma u čast Ljubiše Samardžića

Projekcija filma u čast nedavno preminulog glumca Ljubiše Samardžića, koja je upriličena  u Jugoslovenskoj kinoteci, zamalo je otkazana jer se pojavila samo jedna osoba, piše B92.

Prema saznanjima ovog portala, film je na kraju ipak prikazan. Kako se navodi, uvjet za prikazivanje filma su najmanje tri kupljene karte. To znači da je trebalo pronaći bar još dvije osobe koje bi željele da pogledaju film.

Revija filmova “Sjećanje na… Ljubiša Samardžić” (1936-2017) trajat će do srijede, 4. oktobra. Među ostvarenjima koje će publika imati prilike da vidi iz bogatog opusa Ljubiše Samardžića nalaze se “Prekobrojna”, “Dani”, “Bitka na Neretvi”, “Specijalno vaspitanje”, “Avanture Borivoja Šurdilovića”, “Savamala” i drugi, navodi B92.

izvor:agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *