Recent Posts

Uhapšen policajac koji je ubio mladića kod Tutina ! Da li je prekoračio ovlašćenja?

Uhapšen policajac koji je ubio mladića kod Tutina ! Da li je prekoračio ovlašćenja?

Policajac koji je u noći između subote i nedelje u policijskoj akciji kod Tutina upucao i ubio mladića S. F. (22)  jeuhapšen.

Prema izvorima  koji su bliski policiji, uhapšeni policajac se sumnjiči za ubistvo i nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen je u zatvorsku jedinicu.

Fahrudin S. (22), koji se sumnjičio za krijumčarenje akcizne robe, prema navodima MUP, kolima uje dario u policijski auto, a zatim krenuo na policajce, koji su pucali u njega,.  Jedan policajac je uhapšen.

Teško povređeni mladić je nešto kasnije preminuo u novopazarskoj bolnici od poslledica ranjavanja. Kako saznajemo, policajac koji je pucao u Fahrudina sinoć je uhapšen.

Policija je na putu u Dolovu postavila zasjedu  zbog ranijih informacija da se taj pravac koristi za šverc akcizne robe, uglavnom cigareta i kafe.

– Putem koji često koriste šverceri naišao je automobil u kojem su bili Fahrudin i njegov drug M. O. (21). Nisu reagovali na naređenje patrole da se zaustave, krenuli su automobilom da probiju blokadu, udarili u parkirano policijsko vozilo i tada je jedan od policajaca u poslednjem trenutku odskočio kako bi izbjegao udarac vozila. Mladići koji su bili u kolima ni tada se nisu zaustavili, krenuli su ka još dvojici policajaca i tada je došlo do upotrebe vatrenog oružja – kaže  izvor iz istrage.

Fahrudin S., koji je pogođen, hitno je prebačen u novopazarsku bolnicu, ali ljekari nisu uspjeli da mu spasu život.

– Njegovi roditelji imaju još tri ćerke, on je bio jedinac. Fahrudin nije bio oženjen, bio je dobar momak, ne znamo šta je radio, ali i ako je švercovao robu, vjerovatno je od toga živio jer je bio bez posla – rekli su juče u Pokrveniku, u jednoj od komšijskih kuća.

U poslednjih deset dana ovo je treća intervencija policije u kojoj je neko ubijen. Proteklog vikenda policajac je usmrtio Luku Miškovića (27), koji je u konobi „Akustik“ u Ulici cara Dušana, pucao u vlasnika lokala. Sledeći krvavi incident dogodio se u srijedu u Kraljevu, u naselju Ribnica, gde su policajci ubili Danijela Jovanovića, koji je prijetio bombom u kući u kojoj se nalazilo deset ljudi, među kojima i djeca.

izvor-agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net