Recent Posts

UŽAS U TUTINU Policija ubila mladića prilikom hapšenja

UŽAS U TUTINU Policija ubila mladića prilikom hapšenja

Policija u Tutinu pucala je i ubila muškarca S.F. (22), koji se oglušio o njihove naredbe da se zaustavi, već je automobilom udario u njihovo službeno vozilo, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim saznanjima, patrola policije nalazila se u zasjedi u selu Dolovo na Pešterskoj visoravni, sa ciljem presijecanja ilegalne trgovine akciznom robom.

„Mladić koji je upravljao automobilom, odbio je da se zaustavi, već je udario u njihovo patrolno vozilo i krenuo ka njima. Tada su policajci reagovali i zapucali“, priča izvor „Blica“ iz policije.

Ranjeni muškarac je transportovan u novopazarsku Opštu bolnicu, ali je podlegao povredama.

Upucani muškarac žitelj je sela Pokrivenik, u blizini Tutina.

Portparol višeg javnog tužilaštva Adnan Baćićanin saopštio je da je “u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat posle ponoći, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen života S.F. (22) iz Tutina.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita. O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaveštena”, navedeno je u saopštenju.

izvor: agencije

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net