Recent Posts

HOROR na Avali: ŽIV Čovjek, izgorio u parkiranom kombiju

HOROR na Avali: Živ Čovjek, živ izgorio u parkiranom kombiju

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti-Region- Crna Hronika” 27. 09. 2017. 12: 52 HOROR NA Avali: ŽIV Čovjek izgorio u parkiranom kombiju… Portir je čuo krike iz vozila i prvo je pomislio da je u pitanju žena. Dotrčao je i rekao: “Vrišti! Zapali se!” Samo dok je dotrčao do restorana da nam kaže, plamen je bio visok deset metara, izbijao je iz jednih i drugih vrata, prozora…

Jezive scene se upravo vide kod hotela Avala: Prvo sam čuo vriske, a sad izvlače ugljenisan leš iz kombija koji je potpuno izgorio…

Ovako za jedan od medija u Beogradu ispričaju svjedoci užasne tragedije koja se u 8 sati jutros odigrala na Avali kada je čovjek živ izgorio u parkiranom kombiju.

Sve se dogodilo na parkingu ispred restorana “Avala”, a zaposleni su odmah pozvali policiju u pomoć.

Hitna pomoć došla je na poziv policije, a požar je gasila vatrogasna ekipa.

– Policija je javila da gori kombi i da je neko unutra. Ekipa Hitne pomoći nažalost mogla je samo da konstatuje smrt. Tijelo je ugljenisano i ne može se odrediti starost, niti da li je u pitanju muška ili ženska osoba – rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako se saznaje, vatra je krenula sa desne, suvozačeve strane vozila. Prema nezvaničnim informacijama, najvjerovatnije je eksplodirao rezervoar vozila.

Plamen na parkingu prvi je primijetio portir hotela “Avala” nekoliko minuta prije 8 sati.

Radnici restorana i dalje su u šoku od stravičnog prizora koji im se zauvijek urezao u pamćenje.

Za sada nije poznato ko je nesretni čovjek koji je živ izgorio u svom vozilu, niti šta je radio na Avali u 8 sati ujutru.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net