Recent Posts

DOSAD NEVIĐENA SCENA: Igrač tražio izmjenu ZBOG BUKE NAVIJAČA

DOSAD NEVIĐENA SCENA: Igrač tražio izmjenu ZBOG BUKE NAVIJAČA !?

Navijači umiju da budu “12. igrač” u nogometu, da rival osjeća kako naspram sebe nema samo kvalitet suprotsavljenog tima, već i pravu silu sa tribina. A ta sila je u Ligi šampiona u utorak bila toliko snažna, da se u Istanbulu desila dosad neviđena scena, nešto nezapamćeno.

Ono što se dogodilo u Istanbulu, sve koji prate nogomet, ostavilo je u šoku.

 – Ne mogu to podnijeti. Vadi me van – zavapio je najbolji igrač njemačkog viceprvaka Leipziga Timo Werner, koji je nakon samo pola sata utakmice Bešiktaš – Leipzig (2:0) zamijenjen.

Werner nije mogao podnijeti buku koju su stvarali fanatični turski navijači.

Da,i to smo doživjeli. Jedan fudbaler zatražio je izmjenu na utakmici Lige prvaka jer su protivnički navijači preglasni!?

Leipzigov doktor mu je davao i čepiće za uši usred utakmice, Timo si ih je stavio, ali nije pomoglo.

– Naši navijači bodre ekipu, ali fer. A Werneru je smetala ta buka – rekao je Senol Gunes, trener Bešiktaša, a Leipzigov strateg Ralph Hasenhüttl je objasnio:

– U prvih 15 minuta smo bili uplašeni, ta je atmosfera bila nešto novo za nas. Da, jako bučna. Za mladu ekipu to je nešto novo. U drugom poluvremenu smo počeli igrati i trebali smo zabiti koji gol. Timo Werner rekao mi je da ne može disati, htio se odmoriti. A nije imao zdravstvenih problema…

izvor:agencije

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net