Recent Posts

Taksista silovao djevojku

Policija ga zatekla na djelu: Taksista silovao djevojku

Zbog sumnji da je u noći na petak seksualno iskoristio pijanu djevojku, 27-godišnji H.H., vlasnik obrta za auto-taksi prijevoz, završio je u zatvoru u Remetincu.

Policiji ga je prijavio vozač Ubera koji ga je vidio da na rukama nosi djevojku koja nije davala znakova života te je policiji dao i broj registarskih oznaka taksista. Policajci su ubrzo došli na mjesto događaja i zatekli 27-godišnjaka s poluonesviješćenom djevojkom u kombiju, piše Jutarnji list.

Djevojka je, kada je malo došla sebi, policajcima izjavila da nije pristala na spolni odnos s 27-godišnjakom te ga je optužila da je iskoristio njezinu alkoholiziranost.
Naime, prema informacijama , svjedok je vidio kako taksist djevojku koja tetura unosi u automobil te ne sjeda na mjesto vozača. Kako se automobil nije pokretao, a taksist nije sjedao na mjesto vozača, svjedok je nazvao policiju, a po dolasku policijski službenici zatekli su mladića kako siluje djevojku.

“U četvrtak u ranim jutarnjim satima, na području Trnja, 27-godišnjak je počinio kazneno djelo silovanja na štetu 30-godišnjakinje”, potvrdili su Indexu iz zagrebačke policije.

Dojava vozača Ubera

U ranim jutarnjim satima petka upućen je poziv na dežurni policijski broj u kojem se muškarac najprije predstavio kao vozač Ubera te policajcima rekao da je u Veslačkoj ulici upravo ugledao prizor poput scene iz horor filmova, odnosno kako muškarac u kombi unosi onesviještenu djevojku te da sumnja da se radi o mogućoj otmici.

Policajci su dojavu ozbiljno shvatili te je do kombija ubrzo došla patrola zatekavši H.H. kako s onesviještenom djevojkom seksualno opći, piše Jutarnji list.

izvor:agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net