Recent Posts

MONSTRUOZNI BRAČNI PAR KANIBALA IZ RUSIJE: Ljude drogirali, sjekli i jeli žive

MONSTRUOZNI BRAČNI PAR KANIBALA IZ RUSIJE: Ljude drogirali, sjekli i jeli žive

Ruski bračni par Dmitrij (35) i Natalija (42) Bakšejev iz Krasnodara uhapšeni su jer su pojeli čak 30 ljudi! Kanibali, koji su živjeli i radili na ruskoj letačkoj akademiji u Krasnodaru, od 1999. su ubijali i jeli ljude, a u njihovom stanu nađeni su dijelovi tijela žrtava – zamrznuti, u teglama i pripremljeni kao jelo.

Prema navodima inspektorke Ruskog istražnog komiteta krasnodarskog kraja Natalije Smjackaje, Bakšejevi su uhapšeni 12. septembra. Kako su priznali na saslušanju, prvu žrtvu ubili su pre 18 godina.

Dmitrij je obično na ulici kidnapovao prolaznike, uglavnom mlade žene, i dovodio ih u stan. Potom ih je par drogirao, a zatim sjekao na komade i jeo. Sve su to radili u kompleksu letačke akademije ruskog ministarstva odbrane u Krasnodaru.

Komšije kanibalskog para ispričale su jučer za ruske medije da se iz apartmana Bakšejevih osjećao jezivi smrad.

– Smrdjelo je na trulo meso i ljekove. Zato smo nekoliko puta pokušavali da pretražimo njihov stan, ali nam oni nisu dali. Natalija je žena sklona skandalima, plašili smo je se. Čim bismo pokucali, ona bi vrištala i prijetila nam – rekli su susjedi.

– Žrtve su prvo drogirali etrom i ljekovima. To je bilo lako jer Natalija radi kao medicinska sestra, pa je medikamente uzimala iz ambulante Akademije – ispričala je inspektorka Smjackaja

Inspektorka je navela da su ljudožderi žrtve sjekli na djelove čim bi utonule u san.

– Pojedine djelove tijela jeli su žive, i to odmah nakon sječenja, a druge su skladištili u zamrzivač. Unutrašnje organe i djelove kože slagali su u tegle i tako ih čuvali – navela je policajka.

Prema njenim riječima, kanibali su privedeni nakon što je Dmitrij izgubio mobilni telefon na ulici.

izvor :agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net