Recent Posts

Istanbul: Privremeni zastoj na “Ataturk” aerodromu, nakon PADA AVIONA

Istanbul: Privremeni zastoj na “Ataturk” aerodromu, nakon PADA AVIONA

ISTANBUL- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Putovanja- Zanimljivosti” 21. 09. 2017. 22: 22 Istanbul: Privremeni zastoj na Ataturk aerodrom nakon PADA AVIONA… zatvoren Ataturk aerodrom nakon PADA AVIONA, stradao pilot ima ozlijeđenih… centralni gradski aerodrom u Istanbulu “Ataturk” bio je privremeno zatvoren nakon što se u blizini piste srušio privatni avion, prenela je jedna od turskih novinskih agencija.

Privatni avion, koji je sišao s piste na aerodromu Ataturk u Istanbulu, zapalio se, ali je požar ugašen brzom reakcijom vatrogasne ekipe, javlja Anadolu Agency (AA).

Privatni avion je, iz još uvijek nepoznatih razloga, sišao s piste i pritom se zapalio. Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i ugasile požar na avionu.

Zbog požara je došlo do privremenog zastoja u avionskom saobraćaju na aerodromu Ataturk u Istanbulu…

Privatni avion zapalio se pošto je skrenuo sa piste na aerodromu Ataturk u Istanbulu, javili su turski mediji

Privatni avion, koji je sišao s piste na aerodromu Ataturk u Istanbulu, zapalio se, ali je požar ugašen brzom reakcijom vatrogasne ekipe

Avion “TC-KON” srušio danas prilikom sletanja na pistu. Prema izveštajima nekih medija, avion se prilikom sletanja srušio, a saobraćaj na aerodromu je bio privremeno obustavljen.

Za sada o informacijam stradao je kapetan Aviona “TC-KON”   a povređena su četiri putnika u nasrtadaloj letjelici, a vatrogasci su upućeni na lice mesta, javio je AP.

Prema izveštajima nekih medija, avion se prilikom sletanja srušio, a saobraćaj na aerodromu je bio privremeno obustavljen. Vatrogasci ugasili požar na avionu na aerodromu Ataturk u Istanbulu…

Istanbul, grad na dva kontinenta ima dvije zračne luke, na evropskoj strani Megapolisa je glavni aerodrum Atatur, koji je među najvećim svjetskim saobraćajnim zračnim lukama… dok na aziskoj stranui grada je aerodrom Sabiha Gokcen manjeg je obima prometa od Ataturk aerodroma…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net