Recent Posts

Hapšenje u Sarajevu: Provaljivali u kuće, vikendice koje koriste strani državljani

Hapšenje u Sarajevu: Provaljivali u kuće, vikendice koje koriste strani državljani

SARAJEVO- objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Crna Hronika” na 19. 08. 2016 u 20 :59- Sarajevo: Uhapšeni, provaljivali u kuće, vikendice, koje koriste strani državljani, krali sve što vrijedi… Hapšenje u Sarajevu: Provaljivali u kuće, vikendice koje koriste strani državljani… danas su uhapšene četiri osobe u Sarajevu: Provaljivali u kuće i vikendice, pa krali sve što je vrijedno…

Četiri osobe uhapšene su zbog sumnje da su pljačkali kuće i vikendice na području opštine Hadžići, koje koriste strani državljani.

Sarajevska policija uhapsila je četiri osobe koje se sumnjiče da su u proteklom vremenu pljačkali kuće i vikendice na području općine Hadžići, koje koriste strani državljani.

Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, policajci Šeste policijske uprave uhapsili su D. N. (46), H. N. (39) i K. E. (44) iz Sarajeva, te P. H. (36) sa Ilidže, koji su osumnjičeni za teške krađe.

Rasvijetljeno je deset teških krađa u kućama i vikendicama na području općine Hadžići, te je policija nakon kriminalističke obrade osumnjičenih pronašla i oduzela mobitele, nakit, ručne satove, markirane ženske torbice, bankovne kartice i lične dokumente, koji su ukradeni.

– O poduzetim aktivnostima je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policija nastavljaja rad na dokumentovanju i  rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima su ova krivična djela počinjena, kao i identificiranju osoba koja su od počinilaca otkupljivala ukradene predmete – naveli su iz policije.

HAPŠENJA U SARAJEVU: PROVALJIVALI U KUĆE I VIKENDICE, PA ODNOSILI SVE ŠTO JE VRIJEDNO: Provaljivali u kuće i vikendice, pa krali sve što je vrijedno…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net