Recent Posts

Ubijen vlasnik,”disco cluba Konoba”,ima ranjenih,ubica već odgovarao zbog ubistva

Ubijen vlasnik,”disco cluba Konoba”,ima ranjenih,ubica već odgovarao zbog ubistva

RIJEKA, SINJ– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Crna Hronika” 16. 09. 2017. 10: 52- Ubijen vlasnik,”disco cluba Konoba”,ima ranjenih,ubica već odgovarao zbog ubistva… U JEDNOM noćnom klubu na području Senja u noći s petka na subotu došlo je do pucnjave.

STRAŠNO KRVOPROLIĆE U NOĆNOM KLUBU U pucnjavi ubijen vlasnik popularnog restorana, dvojica mladića ranjena, ubojica otprije poznat policiji!

Utvrđuje se i motiv, te radi li se o sukobu među gostima kluba ili je napadač došao u disko s namjerom da likvidira točno određenu osobu ili više njih. I napadač i žrtve su Senjani.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi riječko Županijsko državno odvjetništvo.

U disco clubu Konoba u Senju u napadu vatrenim oružjem smrtno je u ranim jutarnjim satima u subotu stradao 38-godišnjak, dvojica posjetitelja su ranjeni i nalaze se u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci, a počinitelj je uhićen, doznaje se u ličko-senjskoj Policijskoj upravi.

Kako je izvijestila PU ličko- senjska, jedna je osoba ubijena, a dvije su ranjene.

Počinitelj je uhićen, a u tijeku je policijski očevid. Motivi pucnjave zasad nisu poznati.

Kako prenosi jedan lokalni portal, do pucnjave je došlo jutros nešto prije šest sati u popularnom senjskom disco klubu “Konoba”. Prema neslužbenim informacijama, 55- godišnjak je potegnuo pušku na 38-godišnjaka i usmrtio ga na licu mjesta. Lički portal piše kako je ubijen T. L., vlasnik restorana iz Senjske Drage. U pucnjavi je ispaljeno više hitaca, pri čemu su dvije osobe starosti 26 i 27 godina lakše ranjene. Prevezene su u KBC Rijeka gdje su zbrinuti i nalaze se izvan životne opasnosti.

Ubojica je navodno od prije poznat policiji i služio je zatvorsku kaznu također zbog ubojstva.

Više će se znati nakon očevida kojim na mjestu događaja rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net