Recent Posts

NEZAMISLIVA TRAGEDIJA: Troje male djece smrtno stradalo u požaru porodične kuće…

NEZAMISLIVA TRAGEDIJA: Troje male djece smrtno stradalo u požaru porodične kuće…

BAČ– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 16. 09. 2017. 20: 52- NEZAMISLIVA TRAGEDIJA: Troje male djece smrtno stradalo u požaru porodične kuće… Tragedija: Troje djece stradalo u požaru…

Troje djece uzrasta od jedne do četiri godine stradalo je jutros u požaru u selu Vajska u opštini Bač, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije…

Troje male djece smrtno stradalo u požaru porodične kuće…

Troje djece uzrasta od jedne do četiri godine stradalo je jutros u požaru u selu Vajska u opštini Bač, saznaje regionalni portal iBalkan.net

Prema navodima pojedinih medija, u požaru je stradalo troje male djece, koja su vjerovatno bila sama u kući…

Kada se vratila, vidjela je da je njihov dom zahvatila vatra i da kulja crni dim. Vatrogasci su ubrzo stigli, ugasili su požar, a policija još obavlja uviđaj. Uzrok požara još nije poznat.

Požar je izbio u 8.40 sati u PORODIČNOJ kući, dok je otac bio na poslu, a majka (24) je navodno izašla iz kuće da nešto obavi.

Kada se vratila, vidjela je da je njihov dom zahvatila vatra i kulja crni dim. Vatrogasci su ubrzo stigli, ugasili su požar, a policija još obavlja uviđaj.

Prema neslužbenim informacijama, majka (24) u tim trenucima nije bila u kući jer je izašla ‘nešto obaviti’, no kad se vratila, vidjela je da je njihov dom zahvatila vatra i da iz njega izlazi gusti crni dim.

Vatrogasci su brzo stigli, ugasili su požar, ali djeci nije bilo spasa. Policija još obavlja očevid nakon kojega bi trebao biti jasan uzrok požara.

Uzrok požara još nije poznat.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net