Recent Posts

MIAMI: Irma ugrozila nekretnine Đokoviću, Jariću i Lepoj Breni

MIAMI: Irma ugrozila nekretnine Đokoviću, Jariću i Lepoj Breni

MIAMI– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus, Crna Hronika” 12. 09. 2017. 18: 42- MIAMI: Irma ugrozila nekretnine Đokoviću, Jariću i Lepe Brene… Ono sto se spekulisalo a sada postaje stvarnost: Uragan Irma nastavio je da pustoši Floridu i direktno pogodio Miami… svakako da i jedan od najljepših gradova SAD-a, gdje brojne svjetske, ali i regionalne zvijezde imaju svoje raskošne nekretnine…

Svakako su i među onima koji strahuju za sigurnost svojih vila pred naletom jednog od najjačih uragana u historiji nalaze se Novak Đoković i planetartna zvijezda Lepa Brena.

Pogled na okean Đoković, trenutno šesti teniser na planeti, početkom ove godine je za 8,9 miliona kupio trosoban luksuzni stan u zgradi u Miami Beachu. Stan ima pogled na Atlantski okean, veliku terasu i bazen sa slanom vodom. Tu su još i fitnes centar, spa i automatski sistem za parkiranje s privatnim prilazom.

– Ovaj stan obezbjeđuje perfektne uslove za život moje porodice. Ovo je lokacija koja se neočekivano pojavila u komšiluku koji se rapidno razvija, i to me je privuklo- rekao je Novak Đoković nakon kupovina stana.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović u Miami Beachu imaju vilu vrijednu 1,6 miliona dolara, koju iznajmljuju za oko 8.000 dolara mjesečno. U pitanju je trosobna vila sa dva kupatila i velikom kuhinjom, koja posjeduje bazen i privatni dok za jahte…

Američki predsjednik Donald Trump rekao je da smatra da se SAD ”malo posrećilo“ nakon što je uragan Irma skrenuo s prvobitnog kursa i uputio se ka zapadu duž obale Floride.

– Loše vijesti su da je ovo neko veliko čudovište. Irma će nas koštati mnogo, ali ne razmišljam o tome trenutno. Trenutno smo zabrinuti za život ljudi, a ne troškove – rekao je on.

Trump je na Floridi proglasio stanje prirodne katastrofe…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net