Recent Posts

Irfan Hamzagić poslušao srce i sledeće godine u Novom Pazaru

Irfan Hamzagić poslušao srce i sledeće godine u Novom Pazaru

Sjajna vest na dolazi iz Odbojkaškg kluba Novi Pazar- Irfan Hamzagić, produžio je danas ugovor i sledeće sezone nositi dres najprijatnijeg iznenadjena sezone i osvajača Kupa Srbije.

-Drago mi je da smo uspeli da napravimo dogovor, ambicije kako kluba, tako i igrača su sigurno napad i osvajanje trofeja. Atmosfera u klubu je na visokom nivou, svi vredno radimo i treniramo,sa velikom željom očekujemo početak sezone. Pre toga nas ovekuje super kup protiv Vojvodine i to će biti prvi ozbiljan test za ekipu i novi stručni stab. Svi želimo da osvojimo trofej više i to će biti nešto ka čemu ćemo težiti i ove godine Uz razgovore sa dosta klubova sa strane na kraju sam odlučio da ostanem u NP. Moja želja da ostanem u klubu i želja uprave su se spoile i napravili smo dogovor.  Nadam se da će obe strane biti zadovoljne-rekao je Irfan Hamzagić, odmah po potpisivanju ugovora za svoj novi-stari klub.

Hamzagić ima 25 godina, visok je dva metra, a osim Novog Pazara igrao je i za turski Torul Genčlik iz Gumušana i podgoričku Budućnos.

Stručni štab odbojkaškog kluba nije sedeo skrštenih ruku već su se potrudili pa su u klub kao pojačanje doveli primača servisa Budvanske rivijere, Sameda Pruševića. tehničare Andriju Vilimanovića iz Ribnice i Nemanju Sretenovića iz Partizana.

Redove plavih su napustli srednji bloker Dušan Lopar, koji je otišao u francuski Oranž Volej, primač Srećko Ristić i organizator igre Luka Šormaz, čiji je novi klub rumunski CSS 2 iz Baja Mare, dok je drugi tehničar Aldin Oković karijeru nastavio u Spartaku iz Ljiga.

Odbojkaši Novog Pazara su počeli pripreme pre pet nedelja i zbog ekonomske situacije u klubu je odlučeno da se celokupni ciklus priprema sprovede u Novom Pazaru.

-“U klubu se radi veoma dobro disciplina je na zavidnom nivou . Od sledeće nedelja prelazi se na onaj lepši deo priprema koji svi sportisti pa i odbojkaši najviše vole a to je odigravanje utakmica . U planu nam je da odigramo jedno 10 do 12 utakmica i tako dočekamo veoma za nas važnu utakmicu a to je super kup sa Vojvodinom sedmog oktombra , i tako na najbolji način započenemo novu sezonu koja će nadam se biti uspešna kao ova iza nas “, rekao nam je novi trener Hamza Zatrić,

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst  i Fotografije Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net