Recent Posts

HAOS U BEOGRADU: Presječena kolona vozila Aleksandra Vučića, uhapšene tri osobe

HAOS U BEOGRADU: Presječena kolona vozila Aleksandra  Vučića, uhapšene tri osobe

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 03. 09. 2017. 11: 52 HAOS U BEOGRADU: Presječena kolona vozila Aleksandra Vučića, uhapšene tri osobe… Kolona vozila u kojoj se nalazio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić presječena je u subotu ujutru oko 8:20 sati na kružnom toku Topčiderska zvezda u Beogradu a zbog ugrožavanja sigurnosti predsjednika uhapšene su tri osobe, piše beogradski dnevnik “Politika”…

Provjereno je da kako navodi list, pozivajući se na svog sagovornika, oni su se vozilom marke “bentli” zabili u automobil u kome se nalazio Vučić.

Osumnjičenima je određeno i policijsko zadržavanje od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu u ponedeljak biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi list u jutrošnjem izdanju.

U prvom vozilu u kolonu je udaruo automobil marke “bentli”, crne boje, španskih registarskih oznaka kojim je upravljao Luka R.

Pored vozača, u automobilu koji je ugrozio bezbjednost predsjednika Srbije, nalazili su se i Miloš T. i Stevan D, navodi list.

Sva trojica osumnjičenih, prema nezvaničnim informacijama, odranije su poznata policiji po izvršenju različitih krivičnih djela.

Kako se navodi, Luka R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda “driftovao” automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

Usljed zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se automobil, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsjednik Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a “bentli” je udario baš u taj automobil prepričava događaj “Politikin” sagovornik.

Prema njegovim riječima, uporedo sa udarcem u automobil u kojem se nalazio Vučić, “bentli” je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbjeđenja predsjednika Vučića koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju, navodi “Politika”.

Treće vozilo iz pratnje je krenulo za “bentlijem”, sustiglo ga, a pripadnici predsjednikovog obezbeđenja su trojicu “putnika” bukvalno izvukli iz vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih, prema istim informacijama, utvrđeno je prisustvo kokaina.

Sva trojica, prema informacijama kojima raspolaže Politika, rade kao obezbeđenje jedne popularne beogradske diskotete, a automobil kojim su udarili u kolonu vozila u kojoj se nalazio predsednik Vučić pozajmili su od jednog poznatog fudbalera.

Kako tvrdi “Politikin” sagovornik, trojica uhapšenih nisu imala namjeru da “napadnu” kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik.

Poslije posla u diskoteci, kako saznaje list, krenuli su da se provozaju skupocijenim automobilom, a kad su stigli do Topčiderske zvezde vozač je počeo da “driftuje” vozilo.

Poslije nekoliko trenutaka, naišla je kolona vozila u kojoj je bio predsjednik Vučić i “bentli” je direktno udario u prvo vozilo u koloni.

 

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net