Recent Posts

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Dječak (15) se ubio iz očeve puške

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Dječak (15) se ubio iz očeve puške

DOBOJ- Stanari : objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 01. 09. 2017. 20: 42- TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI:: Dječak (15) se ubio iz očeve puške… U selu Gornja Ostružnja, u općini Stanari, tokom noći dogodila se nezapamćena tragedija kada se petnaestogodišnjak iz ovog sela ubio u porodičnoj kući.

Kako je potvrđeno iz PU Doboj, slučaj je Policijskoj stanici Stanari prijavljen jutros u 6.15 časova. U Ostružnji pričaju da se dosta razočarao jer navodno nije upisao školu koju je želeo

Kako je potvrđeno iz PU Doboj, slučaj je Policijskoj stanici Stanari prijavljen jutros u 6.15 časova.

U Ostružnji pričaju da se dosta razočarao jer navodno nije upisao školu koju je želeo. Od izvora bliskih istrazi saznajemo da je samoubistvo izvršio pucnjem iz očeve lovačke- malokalibarske puške.

Na mjesto događaja izašli su policajci PS Stanari, koji su pod nadzorom dežurnog okružnog tužioca, obavili uviđaj, kojim je utvrđeno da je riječ o samoubistvu.

– Po nalogu postupajućeg tužioca, tijelo je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice, gdje će biti obavljena obdukcija – kazali su u policiji, te dodali da više detalja ne mogu iznositi.

Dječak (15) se ubio iz očeve puške.

Prema nezvaničnim informacijama, dječak je samoubistvo počinio pucnjem iz očeve puške.

Gotovo identična nesreča desila se kada se dječak ubio iz očeve puške 10.01.2017 !

U nesreći koja se dogodila u Sarajevu smrtno je stradao jedan dječak koji je slučajno ispalio metak iz očeve puške.

Nesreća se dogodila u porodičnoj kući u kojoj je dječak, prema nezvaničnim podacima, pronašao očevu pušku iz koje je slučajno ispalio metak koji ga je pogodio u glavu.

Na mijesto nesreće stigla je Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt dječaka. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

U Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevu rečeno da se nesreća dogodila se na području opštine Novi Grad i da je u njoj smrtno stradao dječak.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net