Recent Posts

PUCNJAVA: Bivšem fudbaleru metak u stomak, pucali ispred bioskopa

PUCNJAVA: Bivšem fudbaleru metak u stomak, pucali ispred bioskopa

KRUŠEVAC– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika ” 30. 08. 2017. 16: 00 PUCNJAVA: Bivšem fudbaleru metak u stomak… Kako nezvanično saznajemo, zdravstveno stanje B. V. je stabilno… Oružani incident se dogodio u nedelju, oko 2.30 sata u Čolak Antinoj ulici, između bioskopa “Kruševac” i “Evropa” kada je navodno grupa mladića izašla iz jednog od lokala u ovoj ulici i uputila se ka parkingu između bioskopa poslIJe čega su se začuli pucnji.

Nije poznato šta je dovelo do napada na B.V. koji važi za žestokog momka i ima kontakte i u kriminalnim krugovima…

U bolnici nisu željeli govoriti u kakvom je stanju B. V., uz objašnjenje da im je tako sugerisano iz policije. Kako Blic nezvanično saznaje, zdravstveno stanje B. V. je stabilno iako je zadobio prostrelnu ranu u predjelu stomaka.

Policija i tužilaštvo se ni u ponedjeljak nisu oglasili povodom oružanog incidenta koji se dogodio u nedjelju, oko 2.30 sati, u Čolak Antinoj ulici, između bioskopa “Kruševac” i “Evropa”.

Prema navodima prisutnih, grupa mladića je izašla iz jednog od lokala u ovoj ulici i uputila se ka parkingu između bioskopa, a zatim su se začuli pucnji.

Ranjeni B. V. u Kruševcu važi za žestokog momka koji ima kontakte i u kriminalnim krugovima, piše Blic.

Zanimljivo da je prije sedam godina B. V. odigrao i jednu utakmicu za Napredak u Superligi i to protiv Crvene zvezde. U tom periodu predsjednik FK Napredak bio je Dragiša Binić.

Motivi napada na B. V. za sada nisu poznati, a policija intenzivno traga za počiniocem.

Ovo je drugi oružani obračun na ulicama Kruševca u posljednjih pet mjeseci. Krajem marta, u blizini parka Kosturnica, ranjen je Bratislav Braca Stevović (43). Sredinom aprila policija je uhapsila G. J. R. (21) i B. T (21) koji su osumnjičeni za ovaj pokušaj ubistva.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net