Recent Posts

DRAMA I KRAJ DRAME: Spriječili ženu da skoči sa zgrade

DRAMA I KRAJ DRAME: Spriječili ženu da skoči sa zgrade

NIŠ– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika ” 30. 08. 2017. 17: 00 DRAMA I KRAJ DRAME: Spriječili ženu da skoči sa zgrade… Niški policajci su uz pomoć pregovarača i psihologa uspeli nakon nekoliko sati da odvrate ženu da skoči sa zgrade u centru ovog grada.

Specijalni pregovarači i psiholog uspJeli da odgovore od samoubistva ženu koja je nekoliko sati stajala na terasi zgrade preteći da će skočiti.
Drama se odigravala satima naočigled prolaznika u Ulici Lole Ribara koja je privremeno zatvorena za saobraćaj, a ispred zgrade je postavljen i dušek koji bi eventualno ublažio pad nesrećne žene.
Sama drama je okončana oko 12:15, kada se žena sklonila sa terase, a stručna pomoć joj je pružena u stanu u kome je živjela…

Podsetimo, grupa vatrogasaca i policajaca sa susjedne terase pokušavala je nekoliko sati da ubjedi ženu da ne skoči sa petog sprata zgrade u Ulici Lole Ribara u Nišu.

Ispred zgrade je bio razvučen specijalni “dušek” koji bi trebalo da ublaži eventualni pad, naveli su pojedini portali sa juga Srbije…
Agencija Beta navodi da se radi o ženi koja je stara oko 50 godina.

Zbog intervencije policije i vatrogasaca je Ulica Lole Ribara privremeno zatvorena za automobile i pešake,

 
Kako saznajemo, žena koja je pokušala da izvrši samoubistvo i skoči sa petog sprata stambene zgrade ima oko 50 godina, a motiv njene namjere je još uvek nepoznat.
ODVIJALA SE PRAVA DRAMA Već nekoliko sati pokušavaju da spreče ženu da skoči sa zgrade… Drama je trajala već nekoliko sati… DRAMA I KRAJ DRAME: Spriječili ženu da skoči sa zgrade…

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net