Recent Posts

MOSTAR: Maskirani motoristi pucali na gradskoj tržnici

MOSTAR: Maskirani motoristi pucali na gradskoj tržnici

MOSTAR: Objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 28. 08. 2017. 16: 59- MOSTAR: Maskirani motoristi pucali na gradskoj tržnici, ima ranjenih… Pucnjava na gradskoj tržnici u Mostaru: Maskirani motoristi ranili muškarca…

Potjera za maskiranim muškarcima koji su u centru Mostara pucali na jednu osobu…

Ustrijeljeni muškarac pogođen je u nogu, kako su nam kazali, a njegov identitet nije otkriven zbog zahtjeva istrage.

Dvojica muškaraca ranili su muškarca u centru Mostara, oko 13 sati kod gradske tržnice. Njih dvojica su, vozeći se na skuteru, otvorili vatru prema neimenovanom muškarcu prilikom čega su ga ranili u nogu. Ranjeni muškarac nije životno ugrožen, a policija nije htjela da saopšti njegov identitet zbog istrage.

“Uviđaj je trenutno u toku, a više informacija o motivu napada i identitetu ranjenog bit će poznato kasnije”, kazao je za pomenuti portal Ljudevit Marić, portparol MUP-a Hercegovačko- neretvanskog kantona.

Kako doznajemo, ranjen je mlađi muškarac  inicijala R. P. kojem je metak prošao kroz nogu. Pucnjava se dogodila oko u Splitskoj ulici.

“Uviđaj je trenutno u toku, a više informacija o motivu napada i identitetu ranjenog biće poznato kasnije”, kazao je za pomenuti portal Ljudevit Marić, portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona…

Prema riječima u policiji, dvije osobe koje su bile na motoru su u bjekstvu, a policijske patrole su na terenu i započeta je intenzivna potraga za njima.

Povrijeđeni je van životne opasnosti…

MOSTAR: Maskirani motoristi pucali na gradskoj tržnici, pucali na jednu osobu…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net