Recent Posts

JEZIVI ZLOČIN U SRBIJI: Otac obliven krvlju, vrištao na terasi dok ga je sin klao

JEZIVI ZLOČIN U SRBIJI: Otac obliven krvlju, vrištao na terasi dok ga je sin klao

VRNJAČKA BANJA: Objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Crna Hronika” 27. 08. 2017. 13: 52- JEZIVI ZLOČIN U SRBIJI: Otac obliven krvlju, vrištao na terasi dok ga je sin klao… U porodičnoj tragediji u u Srbiji Ivan Grujić (27) juče je posle žučne svađe nožem ubio oca S.Grujića (52)…

Otac obliven krvlju vrištao na terasi dok ga je sin klao, sin je poslije svađe osam puta izbo oca po tijelu…

Drama se dogodila predhodni dan, oko 13 sati, u stambenoj zgradi u ulici Kneza Miloša, koja se nalazi na početku pješačke zone i u strogom centru Vrnjačke Banje. Prema nezvaničnim saznanjima, sin je poslije svađe osam puta izbo oca po tijelu.

– Tokom rasprave između oca i sina pale su teške riječi i svađa je ubrzo prerasla u krvavi obračun. Sumnja se da je I.G. zgrabio kuhinjski nož i nasrnuo na oca. Nesretni čovjek je obliven krvlju uspio da se domogne terase. Počeo je da doziva u pomoć, poslije čega su prolaznici odmah zaustavili policiju. Patrola je u stanu zatekla sina i okrvavljenog oca, koji je jedva davao znake života. Na tijelu ubijenog je izbrojano osam uboda u predjelu grudi – rekao je sagovornik “Aloa!”.

Nesretni čovjek je hitno prebačen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu gdje je uprkos naporima ljekara i reanimaciji preminuo.

– Pokušana je reanimacija čim je pacijent stigao u bolnicu. Međutim, izgubio je veliku količinu krvi do dolaska i nismo, na žalost, mogli da ga oživimo – saopštili su iz bolnice.

Osumnjičenom Grujiću biće određeno zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati, poslije čega će biti priveden na saslušanje kod tužioca.

Komšije porodice Grujić juče su bile u šoku poslije saznanja da je Ivan ubio oca.

– Njihova porodica je važila za stabilnu i dobrostojeću. ne mogu da verujem da je Ivan ovako nešto uradio, uvijek se pristojno ponašao – ispričala je komšinica porodice Grujić.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net