Recent Posts

HOROR: Gori “mercedes” Milorada Dodika

HOROR: Gori “mercedes” Milorada Dodika

BANJA LUKA, LAKTAŠI– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Crna Hronika” 27. 08. 2017. 00: 32- HOROR: Gori “mercedes”- Milorada Dodika… Službeni automobil predsJednika Republike Srpske Milorada Dodika zapalio se danas na svečanosti povodom otvaranja ambulante u Mesnoj zajednici Kriškovci, u opštini Laktaši…

Službeni automobil predsJednika Republike Srpske zapalio se na svečanosti povodom otvaranja ambulante u Mesnoj zajednici Kriškovci u opštini Laktaši, javlja Alternativna televizija. Uzrok požara je bio kvar na hladnjaku, potvrđeno je Srni iz Dodikovog kabineta.

Dakle, službeni automobil mercedes predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika zapalio se danas na svečanosti povodom otvaranja ambulante u opštini Laktaši, objavila je ATV, prenosi “iBalkan.net”…

Do ove neočekivane nezgode došlo usled pregrevanja motora, a dim iz predsedničkog “mercedesa” brzo je alarmirao Dodikovu pratnju i prisutne policajce, pa je, kako se navodi, spriječen potencijalno opasniji rasplet.

U kabinetu predsednika Republike rekli su da je vozilo mercedes staro sedam godina i da je prešlo oko 300.000 kilometara, a dim iz predsedničkog Mercedesa brzo je alarmirao Dodikovu pratnju i prisutne policajce, pa je sprečen potencijalno opasniji rasplet, .

Naravno, nema dileme da je ova situacija spontani tehnički problem, ali, činjenica da se sve dogodilo u jeku rasprave u javnosti o kupovini novih službenih vozila, doduše, povodom pojedinih ministara u Vladi Republike Srpske biće teško oboriv argument koji ide u prilog zagovornicima poštovanja zakona.

A zakon koji reguliše ovu materiju, podsjetimo, nalaže visokim funkcionerima u RS da maksimalan rok trajanja službenih automobila bude pet godina…

Požar i alarm kao i uzrok nezgode bilo je pregrijavanje motora, a dim iz Mercedesa brzo je digao na noge Dodikovu pratnju i prisutne policajce.

HOROR: Gori “mercedes” Milorada Dodika

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net