Recent Posts

LUPIO ŠAMAR DJEVOJCI PA UBIO NJENOG MOMKA

LUPIO ŠAMAR DJEVOJCI PA UBIO NJENOG MOMKA

Bivšeg pripadnika Žandarmerije Sašu Mihajlovića zvanog Butra (36) na Keju Kola srpskih sestara u Nišu ubio je juče oko 4.30 Predrag Todorov (27), poznat i kao Peka Kartel. Sukob je izbio jer je Todorov pre izvesnog vremena Mihajlovićevoj devojci lupio šamar.

Prema rečima izvora bliskog istrazi, Todorov i Mihajlović se nikad nisu podnosili i bilo je pitanje vremena kad će njihova netrpeljivost eskalirati.

– Kobne noći obojica su bili u kafiću “Loko”, na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu rešili problem zbog šamaranja njegove devojke. Todorov je izašao iz kafića i poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da i on izađe – priča izvor.

On dodaje da je bivši žandarm izašao ispred kafića, a Todorov, koji je inače sin brigadnog generala Vojske Srbije Ilije Todorova, ispalio je jedan hitac u vazduh.

– Tada je Mihajlović rekao da ga se ne plaši i krenuo ka njemu. Todorov mu je odvratio: “Je l’ tako”, pa je ispalio pet hitaca u Mihajlovića i ubio ga – kaže on.

Hitna pomoć je odmah došla na mesto zločina i teško ranjenog mladića vozila u Urgentni centar, ali je on na putu podlegao povredama.

Nakon zločina,  osumnjičeni Predrag Todorov je pobegao u Beograd, gde ima prebivalište. Policija je izdala poternicu za njim i sve patrole su se uključile u potragu,

Na mestu krvavog obračuna policija je pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja kalibra 7,65 milimetara. Ubijeni Mihajlović je zadobio pet prostrelnih rana grudnog koša, trbuha i nogu.

Prema rečima izvora iz policije, i osumnjičeni ubica i žrtva imaju debele dosijee.

– Mihajlović je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od godinu i dva meseca jer je 2008. godine u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je teško povređen jedan Nišlija. Takođe, protiv njega su podnošene krivične prijave zbog ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti, kao i zbog falsifikovanja novca – kažu u policiji i dodaju:

 Kriminalni dosije Todorova takođe je pozamašan. Protiv njega su podnošene prijave zbog oružja, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, ugrožavanja javnog saobraćaja i izazivanja opšte opasnosti.

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net