Recent Posts

PRIJEDOR: Preminuo, pošto ga je pretukao zaštitar ispred kafane

PRIJEDOR: Preminuo, pošto ga je pretukao zaštitar ispred kafane

PRIJEDOR– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Crna Hronika” 24. 08. 2017. 10: 32 PRIJEDOR: Preminuo pošto ga je pretukao zaštitar ispred kafane… Nakon sukoba ispred kafane: Muškarac kojeg je pretukao zaštitar preminuo u bolnici…

Uhapšeni nasilnik na saslušanju u policiji…

Ismet Bašić (36) iz Kozarca kod Prijedora, koji je teško povrijeđen noćas, nakon što ga je dva sata iza ponoći napao N. K. i to ispred ugostiteljskog objekta u ulici Ahmeta Babića u ovome gradu, umro je danas u banjalučkom Kliničkom centru.

Bašić je u banjalučku bolnicu dovezen u stanju kome, gdje je danas, u 14.25 sati, uprkos naporima ljekara da ga spase, izgubio bitku za život.

– Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje dr Vere Gazdić i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas dr Zorana Aleksića, pacijent I. B. (1981) koji je 24. avgusta u 4.45 sati sanitetskim vozilom Opšte bolnice Prijedor dovezen u UKC RS, usljed teške povrede glave, preminuo je danas u 14.25 sati – rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Bašić je bio smješten je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje u Banjoj Luci, gdje je primljen sa teškom povredom glave.

N. K., koji je uposlen kao zaštitar u ugostiteljskom objeku izspred kojeg se incident dogodio, odmah je uhapšen i u toku je njegovo saslušanje, nakon čega će biti poznato i više detalja o ovom slučaju.

– Policija preduzima sve mjere i radnje na utvrđivanju okolonosti nanošenja povreda. O navedenom je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor – navedeno je danas iz PU Prijedor.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net