Recent Posts

HOROR: Razbojnik, zbog pazara od 150 KM, pucao djevojci u glavu

HOROR: Razbojnik, zbog pazara od 150 KM, pucao djevojci u glavu

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 23. 08. 2017. 00: 32 HOROR: Razbojnik koji je zbog 150 KM pucao djevojci u glavu… Miloš Srebrić (35), na fotografiji, je pljačkaš koji je smrtno ranio studentkinju Kristinu Kaplanović (19).

Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor, sumnjiči se da je 25. maja prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.

Srebrić se od petka nalazi u Centralnom zatvoru, pošto mu je određen jednomjesečni pritvor. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, a pritvor mu je određen da ne bi uticao na svjedoke, kao i da ne bi ponovio krivično djelo, piše jedan dnevni list iz Beograda…

Srebrić na licu ima biljeg zbog čega mu je nadimak “Flekica”, zato je i vezivao maramu preko lica tokom zločina u Velikom Mokrom Lugu.

Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši koja je bila teško ranjena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada joj je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara (oko 160 maraka), preminula je danas u Beogradu.

Inače, Srebrić je do sada nekoliko puta hapšen i osuđivan. U zatvoru je proveo osam godina zbog razbojništava, teških krađa i trgovine narkoticima.

On je uhapšen prošle sedmice nakon višemjesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe u naselju Veliki Mokri Lug, uz upotrebu vatrenog oružja, počinio razbojništvo i tom prilikom teško ranio Kaplanovićevu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Djevojka je teško ranjena u četvrtak uvečer na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada ju je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara.

Napad se dogodio oko 23 sata, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na autoputu, na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesretna Kristina i još dvojica njenih kolega.

Nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesretne devojke. Kaplanović je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvijereni lopov pobjegao bez plijena.

Iz pumpe je, podsjećamo, ukrao oko 10.000 dinara (oko 160 maraka).

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net