Recent Posts

SKOPLJE: Prevrnuo se autobus, preko dvadeset povređenih

SKOPLJE: Prevrnuo se autobus, preko dvadeset povređenih

SKOPLJE, VELES– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 21. 08. 2017. 06: 02- SKOPLJE: Grčki autobus, sletio s puta, brojni povređeni… Autobus grčkih registarskih tablica večeras je sletio s puta… sve sedesilo na autoputu Skoplje- Veles, a prema prvim informacijama povređeno je oko 27 ljudi, javlja agencija MIA.

Neki makedonski mediji javljaju, međutim, da je u pitanju autobus makedonskih tablica…

Oko 19 časova na autoputu Skoplje- Veles, u blizini Kule, autobus grčkih nacionalnih oznaka izgubio je kontrolu i sleteo s kolovoza. Na licu mesta nalaze se ekipe hitne pomoći i policijska vozila”, potvrđeno je iz ministarstva unutrašnjih poslova za ovu agenciju.

Trenutno se, kako se dodaje, radi na izvlačenju povređenih.

Direktor Univerzitetske bolnice za hirurgiju “Sv. Naum Ohridski” doktor Ivan Spirovski rekao je da je prema prvim informacijama povređeno oko 20 ljudi i da je u tu bolnicu primljeno šest pacijenata koji se pregledaju te da će se po završetsku snimanja odlučiti o njihovoj eventualnoj hospitalizaciji.

“Jedna osobaje teško povređena sa kontuzijom grudnog koša i stomaka i u fazi je ispitavanja. Još jedna pacijentkinja ima prelom lijeve nadlaktice”, rekao je doktor Spirovski.

Policija je saopštila je da se radi o autobusu s makedonskom registracijom, a prema agenciji Makfaks, autobus koji se prevrnuo kod Velesa prevozio je makedonske turiste sa ljetovanju u Pefkohoriju, u Grčkoj.

U Urgentni centar u Skoplju primljeno je desetak povređenih putnika, od kojih je jedan u teškom stanju, rekao je ranije direktor te bolnice Ilir Hasani.

Zbog saobraćajne nesreće zatvoren je autoput i formirala se velika kolona.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net