Recent Posts

Strava udes autobusa i mercedesa, ima životno ugroženih

Strava udes autobusa i mercedesa, ima životno ugroženih

PODGORICA, BAR– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Honika” 17. 08. 2017. 13: 58- Strava udes autobusa i mercedesa, puno životno ugroženih… Najmanje jedna osoba je teže povređena u udesu koji se dogodio putu Podgorica- Bar u mjestu Vranjina na crnogorskoj magistrači blizu Bara…

Sinoć deset minuta prije ponoći na putu Podgorica- Bar u mjestu Vranjina došlo je do suadara autobusa i putničkog automobila prilikom kojeg je teško povrijeđen vozač automobila.

Sinoć oko 23.50 časova sudarili su se mercedes budvanskih tablica BD AZ 936 i autobus srpskih tablica autoprevoznika Lasta.

Vozač mercedesa je životno ugrožen i njega je morala da vadi vatrogasna ekipa sa specijalnim alatima za sječenje metala.

“Sinoć je hitno operisan. U pitanju su teške povrede ruke i noge. Jutros je stabilan”, kazao je CdM-u direktor UC Nermin Abdić.

Autobus je bio pun putnika i išao je iz pravca Bara, ali kako portal CdM saznaje, ima povređenih.

Povređenog vozača mercedesa je morala da vadi vatrogasna ekipa sa specijalnim alatima za rezanje metala.

Na ovom delu puta jutros se saobraća jednom trakom naizmenično.

“Sinoć je hitno operisan. U pitanju su teške povrede ruke i noge. Jutros je stabilan”, kazao je direktor UC Nermin Abdić. Autobus je bio pun putnika i išao je iz pravca Bara.

Nezvanično, u autobusu ima povređenih. Povređenog vozača mercedesa morala je da vadi vatrogasna ekipa sa specijalnim alatima za rezanje metala.

Na Vranjinu se jutros saobraća jednom trakom naizmenično. Na ovom dijelu puta jutros se saobraća jednom trakom naizmjenično, pa je nastao saobraćajni kolaps, gdje su stvorene kilometarske kolone.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net