Recent Posts

STRAVA u Zenici: Pokosio tri pješaka, stradao dječak

STRAVA u Zenici: Pokosio tri pješaka, stradao dječak

ZENICA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Crna Hronika” 17. 08. 2017. 00: 32- STRAVA u Zenici: Pokosio tri pješaka, stradao dječak… U saobraćajnoj nesreći koja se poslijepodne dogodila u Zenici, poginuo je petogodišnji dječak, dok je 35-godišnji pješak teško povrijeđen…

TUGA U ZENICI Vozač “pokosio” tri pješaka, petogodišnje djete PREMINULO…

U zeničkom naselju Radakovo danas u poslepodnevnim satima dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je vozač motornog vozila udario 3 pješaka, a petogodišnje djete je zbog težine povreda preminulo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Teško je povređen M. S. (35) iz Zenice, koji se nalazi van životne opasnosti, dok drugi maloljetnik koje je udario autobil nije tražio ljekarsku pomoć u bolnici.

Iz MUP ZDK je potvrđeno da je petogodišnje djete uslijed povreda preminulo u Kantonalnoj bolnici Zenica. Kako tvrdi očevidac ovog događaja, tjelo stradalog dječaka je letjelo 20 metara, a obuća mu je spala s nogu od siline udara.

Kako nam je potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Zeničko- dobojskog kantona, do nesreće je došlo oko 15.45 sati u ulici Bistua Nuova, kod tržnog centra Hassa, kada je automobil škoda, kojim je upravljao H. E. iz Zenice udario troje pješaka, od kojih je dvoje djece.

– U nesreći je povrijeđeno i petogodišnje dijete, koje je, prema posljednjim informacijama koje smo dobili iz Kantonalne bolnice, podleglo povredama – kazao nam je dežurni operativni, potcrđeno je dopisniku regionalnog portala http://iBalkan.net

Kako saznajemo, M. S. je zadobio prelom potkoljenice, dok drugi maloljetnik kojeg je također udario automobil, nije tražio ljekarsku pomoć u zeničkoj Kantonalnoj bolnici.

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policajci Policijske stanice Crkvice i policajci OKP Policijske uprave I Zenica, pod nadzorom kantonalnog tužioca…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net