Recent Posts

NOVI PAZAR: Krvava noć, jedan mladić ubijen, drugi stradao na motoru

NOVI PAZAR: Krvava noć, jedan mladić ubijen, drugi stradao na motoru

NOVI PAZAR: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 13. 08. 2017. 09: 22- NOVI PAZAR: Krvava noć, jedan mladić ubijen, drugi stradao na motoru… Novopazarac Azer A. (34) ubijen je noćas oko 23.30 časova u tuči ispred kafića u Ulici Stane Bačanina u centru ovog grada, dok je motociklista D.M. poginio večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Novog Pazara…

Prema informacijama koje još nisu potvrđene, njega je poslije kraće svađe i tuče, nožem u grudni koš više puta ubo muškarac star tridesetak godina koji je potom pobjegao.

Azer A. je teško povređen pao na pločnik, Hitna pomoć je ubrzo došla na lice mjesta, pokušala da ga spasi, ali bezuspješno.

Policija obavlja uviđaj, a kako nezvanično saznajemo ubica je identifikovan i za njim je pokrenuta intenzivna potraga.

Motivi ovog zločina još uvek nisu poznati.

Neobičan podatak je da se ovo ubistvo desilo stotinak metara od mjesta na kojem je koji sat ranije motociklista nastradao u saobraćajnoj nesreći. Međutim, ova dva slučaja nisu povezana.

Motociklista Muhamed D. (20) nastradao je predhodne noći oko 21 sat u stravičnom udesu u Ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara, saznaje regionalni portal http://iBalkan.net

On je udario u automobil koji se iz sporedne Ulice Mehmeda Alibašića uključivao u Ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i zadobio teške telesne povrede.

– Odmah smo priskočili u pomoć, pozvali Hitnu pomoć koja je stigla za par minuta, pokušali su da ga reanimiraju desetak minuta, ali su na kraju samo konstatovali smrt- priča jedan od gostiju obližnjeg kafića ispred kojeg se desio udes.

Pored Muhameda D, na motoru je bio još jedan mladić koji je povređen.

– On je prebačen na hirurško odeljenje Opšte bolnice. U toku je operacija i prema prvim informacijama, on je lakše povređen, van životne je opasnosti – kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U toku je uviđaj, a Ulica Stefana Nemanje je zatvorena za saobraćaj.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net