Recent Posts

SJENICA: Majka i kćerka poginule, ocu se bore za život

SJENICA: Majka i kćerka poginule, ocu se bore za život

SJENICA:– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 12. 08. 2017. 10: 32- Majka (33) i kćerka (5) poginule, ocu se bore za život… u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginule su Edina Š. (33) i njena petogodišnja kćerka, javljaju srbijanski mediji.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se, jutros oko 7 časova, dogodila nadomak Sjenice poginule su majka (33) i njena petogodišnja ćerkica.

Kako saznaje regionalni portal http://iBalkan.net, riječ je o članovima porodice Šabaredžović, koja ima kuću na Pešteru. U automobilu- folksvagen šaranu nemačkih tablica… pored njih dvije bio je i ostatak porodice- muž odnosno otac, još jedna ćerka i sin.

Članovi porodice Šabaredžović poginuli su na kućnom pragu, nadomak porodične kuće u selu Buđevo na Pešteru. Oni su se vraćali s mora i bili na samo 10 kilometara od kuće, gdje su ih čekali članovi porodice.

Prema prvim informacijama, do nesreće je najverovatnije došlo pošto je otac umoran od puta zaspao za volanom i desnom stranom kola udario u zaštitnu ogradu, koja je doslovno prošla kroz automobil.

Inače, Šabaredžovići žive i rade u Njemačkoj, a na Pešter su došli da odmor provedu s porodicom, odakle su otišli i do Jadranskog mora na ljetovanje.

Vozač se nalazi u kritičnom stanju i smješten je u novopazarsku bolnicu, a drugo dvoje dece lakše su povređeni.

Do nesreće je došlo oko 7 sati ujutro na putu kod Sjenice, a u automobilu se nalazila petočlana porodica.

Majka i kćerka su, nažalost, podlegle povredama… Edit Š. (40), otac i muž, zadobio je teške tjelesne povrede koje su opasne po život, dok su druga ćerka A.Š. (10) i sin D.Š. (7) lakše povrijeđeni…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net