Recent Posts

DRAMA I HOROR: Zabarikadirao se, puca na policajce, prijeti bombom

DRAMA I HOROR: Zabarikadirao se, puca na policajce, prijeti bombom

OSJEK, BELI MANASTIR– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 20. 08. 2017. 10: 32- DRAMA I HOROR: Zabarikadirao se, puca na policajce, prijeti bombom… Drama u HR: Pucao na policiju, s bombom se zatvorio u stan… Kako se navodi, policija je došla po prijavi o porodičnom nasilju, a počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja te prIJetio da će aktivirati ručnu bombu.

On se nakon toga zatvorio u stan, a prilikom pucnjave niko nije povređen.

U mjestu Šećerana kod Belog Manastira odvija se prava drama nakon što se obiteljski nasilnik zabarikadirao u kuću i pucao po policajcima. Usput je prijetio i bombom. Iz MUP-a su odaslali kratko priopćenje:

– Danas oko 16,01 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana. Dolaskom na mjesto događaja počinitelj (1982.) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te prijetio da će aktivirati ručnu bombu.

Ovom prilikom nitko nije ozlijeđen, a nakon čega se sam zatvorio u stan. Članovi obitelji koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mjesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u tijeku.

Dakle samim dolaskom na mjesto događaja počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te pretio da će aktivirati ručnu bombu. Tom prilikom niko nije povređen, a nakon čega se sam zatvorio u stan”, navodi se u saopštenju.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net