LUCIFER, samo upozorenje - iBalkan.net ::: Vaše pravo! Vaš portal | iBalkan.net ::: Vaše pravo! Vaš portal
//rs.search.etargetnet.com/generic/uni.php?g=ref:75676,area:728x90

LUCIFER, samo upozorenje

“Ekstremne temperature koje su poslate BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj imale su za cilj da izazovu žestoke požare, unište useve i izazovu otežano snabdavanje vodom i električnom energijom“.

LUCIFER, samo upozorenje

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Tehnologija” 08. 08. 2017. 19: 02- LUCIFER, samo upozorenje… U četvrtak i petak sunčano i vrlo toplo uz slab i umjeren, a u petak i jak jugoistočni vjetar i maksimalnu temperaturu u većini mjesta na balkanu od 37 do 40 stepeni C…

Regionalni portal iBalkan.net je pratio pisanja stranih medija povodom tropskog talasa “Lucifer“  koji prži Balkan već nedelju dana.

Prvi informacije je imao Trampov prorežimski medij 1&1 iza kog stoji Associated Press, koji je poznat po radikalnim stavovima ka zemljama Balkan. U tekst navode: “Nije ni čudo što je nazvan „Lucifer“. Neumoljiv toplotni talas koji je ove nedelje uhvatio djelove Evrope, poslao je temperature nekoliko dana na rekordnu visinu, što je izazvalo najmanje dva smrtna slučaja i reakciju vlasti da izdaju ozbiljna vremenska upozorenja.“

Ukoliko vam već sada nije jasno, evo objašnjenja. Citiramo isti medij: “Ekstremne temperature koje su poslate BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj imale su za cilj da izazovu žestoke požare, unište useve i izazovu otežano snabdavanje vodom i električnom energijom“.
 
Navodeći da je evropska meteorološka služba „Meteoalarm“ izdala najviša, „crvena“ upozorenja za 10 zemalja, britanska agencija ističe da su Italija i Zapadni Balkan najugroženiji najnovijom vremenskom nepogodom, ali i da sjevernije oblasti, kao što je južna Poljska, takođe „skapavaju“ pod izuzetno visokim temperaturama.
 
„Vatrogasci imaju pune ruke posla u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj, a vlasti su preporučile stanovnicima da ostanu u kućama i piju veće količine vode“, navodi Rojters, uz napomenu da se i za iduću nedelju na ovim prostorima očekuju temperature oko 45 stepeni.
 
Teslina mašina i HAARP su zabranjena tema na našim prostorima. Prije komentarisanja vas pozivamo da pročitate naše istraživanje i sami zaključite.
 
Na Kosovu se nalazi najveća NATO baza na Balkanu, i s obzirom na tajnost HAARP instalacija podrazumevamo da je najbolje mjesto za antene, vojna baza na Kosovu.
 
Američka administracija je službeno izjavila kako HAARP služi za istraživanje načina za saniranje ozonskog omotača, međutim, prava namjena mu je kontrola klime tamo gdje oni požele, kao i manipulacija s kontrolom ljudi.
 
Balkan je posebna trusna zona pogotovo po tenzijama između skoro svake države ex Jugoslavije, a to je jedna od mogućih rezultata delovanja HAARP-a na psihu čovjeka.
 
Pogledajmo meterološku sliku Evrope. Ovo je snimak od 5. avgusta 2017. godine. Primetićete jednu nelogičnost, a to su oblaci koji zaobilaze Balkan.
 
Da bi se shvatila opasnost od navedenog projekta trebalo bi da se podsjetimo na raspon frekvencija u okviru kojeg se može uticati na mozak i izazvati promena njegovih različitih mentalnih stanja. Naime, na mozak aktivno utiču sva zračenja u rasponu od 1 do 50 herca.
 
Prema teoretičarima zavere HAARP oštećuje ljudski mozak, izaziva nervozu, agresiju, stvara ozonske rupe u atmosferi, izaziva poplave i potrese, ubrzano zagreva planetu, menja klimu.
http://iBalkan.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *